Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gokyo

Orgazm przez pieszczenie piersi

Polecane posty

myślałam, że tylko kobiety maja takie odjazdowe orgazmy :P bo faceci mogli by tego nie wytrzymac :P a tu prosze...znalazł sie co też jeczy :classic_cool::D

:D:D:D:D coraz smielsze wyznania:classic_cool::D a mam dylemat, bo sie zastanwiam czy dalej startowac do V34, czy jednak zmienic moj obiekt zainteresowan na ciebie -gokyo:classic_cool::D

Cz.W., jakby Ci to powiedzieć, mogę być ciut nieobiektywny w doradzaniu ;)

Ja po tych wszystkich naszych rozmowach jestem już bardzo wysoko!

Nakreciłam sie cholera:classic_cool: Fajnie byłoby włozyc w taka pizde paluszki i troche w niej porozrabiać :P a jezykiem bawic sie łechataczka :classic_cool:

z opinii męzczyzn jestem w tym fajna wronka :D:D:D

szczytować to zaraz ja będę...też się nakręciłem nieoczekiwanie! A mokra pi**a.., weź mi nawet nie wspominaj. Już mam ją przed oczami.

podkrecić was troche kafeterianie i niejeden pod wasze wpisy tasuje :classic_cool: Ja w pracy :P nie ma szans :classic_cool:

v34 z opinii męzczyzn jestem w tym fajna wronka ale to zabrzmiało :O jak by mnie to karzdy przeszturchał :classic_cool::D a wcale tak nie było :P zaliczyłam ...nie wielu :P:D

każdy!*:O v34 podkrecić was troche kafeterianie i niejeden pod wasze wpisy tasuje Ja w pracy nie ma szans V34, w pracy jest najfajniej:classic_cool: ten dreszczyk emocji czy nikt czasami nie widzi :P:P

gokyo szczytować to zaraz ja będę...też się nakręciłem nieoczekiwanie! A mokra pi**a.., weź mi nawet nie wspominaj. Już mam ją przed oczami. Poważnie ją widzisz:classic_cool: taka mokrusienka całą, gotową aby się w nia wbić swoim twardym kutasem :classic_cool:i z nabrzmiałym dzyndzelkiem, który aż sie prosi aby go possac:classic_cool:

S_M Wronka, a co to znaczy "bzykasz wirtualnie"? bo ja tu jestem od niedawna... :classic_cool: nieee, nieee nic!!:D:D tak mi sie tylko takie zapytanie wymckneło :D:P

no ładnie :classic_cool: a mnie przyjdzie czekać do wieczora 😭

jak mnie się skumuluje to bedzie dopiero odlot wielokrotny :classic_cool:

gokyo Cz.W., takim flejtuchem nie jestem, kulturalnie w łazience dlaczego odrazu fletuchem :P:P?? lubie jak facei strzelaja gdzie popadanie :classic_cool: chyba musze isc sie przewietrzyc :P:P za dużo erotycznej energii tutaj :P:P

[zgłoś do usunięcia] czarna wrona Gorzej jak Was połówki zrobią w chooja i każą czekać do jutra u mnie taka opcja nie przejdzie :classic_cool: za słabą ma wole :D:D