Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marrrtttaaaaaa

Dlaczego Polki są uważane za łatwe?

Polecane posty

Gość marrrtttaaaaaa

Ciąglę słyszę, że Polki są łatwe i się puszczają, ale przecież nie wszystkie. Ja jakoś nigdy się nie puściłam, a jak jadę do UK to ciągle słyszę takie opinie :O

Gość Jacek z Inowrocławia
Takie się wytworzyły stereorypy. W przypadku Polaków w latach 90-tych, a Polek w latach 2000-nych. Ze Polacy to złodzieje i chamy, a Polki to prostytutki lub puszczalskie kobiety.

Gość bosom latwe
.

Gość niby mowia ze takei sa stere
otypy a ja ostatnio przeprowadzilam maly wywiad :) pytalam anglikow, wlochow, hiszpanow i portuglaczykow i zaden nie slyszal o tym ze niby polki sa latwe, puszczalskie itp. takze moze to rowniez wytwor naszych panów ktorzy tak narzekaja na polki

Gość rihanaaaa
Przez jakiś czas mieszkałam w Niemczech i powiem szczerze ,ze byłam przerazona zachowaniem polek . Kobiety około 50 zadawały się z gówniarzami 25-30 letnimi , meżatki , wdowy stan cywilny obojętny . I wcale się niedziwie ,że jest taka opinia o nas , chociaz są dziewczyny , które się szanują , ale to raczej miejszość .

Gość mmalkdslsdsdwsd
Dziewczyny z innych krajow puszczaja sie dla sportu, a Polki oczekuja czegos w zamian

Gość rihanaaaa
mniejszość

Gość luubieeeee e
no sorry, ale chyba kobieta ma prawo się rozerwać. Czy tylko facet ma ten przywilej? Szczególnie, że jako ładne kobiety mamy prawo przebierać w facetach I POCZUĆ TROCHĘ EGZOTYKI (Araby, Murzyni), czyli tego czego polscy faceci nie są w stanie zapewnić!

Gość hahahahahahahah
nie macie ważniejszych spraw w życiu niż takie głupoty ?

Gość Blueberry13
jestem w UK. Poznalam wielu anglikow, bez glowe by mi nie przeszlo by sie z ktoryms przespac bo ooo, dla zabawy, a araby?murzyni? wielka mi egzotyka...zwlaszcza prowadzac kolorowy wozek za kilka miesiecy...

Gość gol-anonim
skromnosci zero jak na polske przystalo. Co z tego ze polki sa ładne jak proste? dobrze ktos napisał.

Taka "teoria" zostala wytworzona jedynie przez polskich ekhm ekhm "facetow". Zal im dupska sciska, bo sami nie maja powodzenia nawet wsrod rumunskich sprzataczek 🖐️

Gość spoczko
wiesz w uk holandii, belgii nie mowi sie polski tylko cos w rodzaju: kobiety z rosyjskich krajow. I problem jest ze rosjanki, przynajmniej u mnie, stanowia wieksza czesc prostytutek i tak wlasnie wychodzi. A z ludzi ktorych znam to nie zuwazylamzeby ktoras sie puszczala

Gość gość
Mają na Polki wy****ne !!

Gość gość
Angielki nie są pod tym względem lepsze co nie znaczy, że uważam puszczalstwo za coś normalnego. Szmata jak prostytutka, ma taki charakter i nic na to nie poradzisz.

Gość gość
może nie łatwe ale naiwne, szukają telewizyjnego księcia z bajki co przeważnie kończy się ich wykorzystaniem i porzuceniem za łatwy dostęp do ciupciania

Gość gość
k***iska

Gość Hussar
Nie są łatwe, ale mocno naiwne jeżeli chodzi o intencje obcokrajowców. Trochę denerwują mnie polki które przez to że mają "męża z wyższych sfer" (czyli np. Niemiec, Włoch, Anglii) już się nie odezwą do polaka bo to nie ten poziom (nawet jeżeli to nie była zaczepka). Uważają że odkąd mają męża z zachodu to one są warte więcej i wypada im zerwać wszelkie kontakty z polskościa bo to przecież już nie ten grunt. Na szczęście to bardzo wąskie grono naszych co jak co ale kochanych rodaczek :)

Gość gość
Polki nie zadzierają nosa jak Angielki lub Hiszpanki Nie maja kasy To na kimś trzeba sie wyżyć i zrobić zła opinie

Gość gość
Ja jestem samcem alfa i kocham młode i seksowne!

Gość relacja z terenu
polki są łatwe ale tylko dla tych co bełkotają po innemy niż polsku, bo polki lubią niepolaków bo to dla nich egzotyka i chcą spróbować. Niestety na dłuższą mete to nie wypala choćby z powodu nieznajomości na tyle języka aby się efektywie i na głębokim poziomie komunikować z obcokrajowcem, co często nie stanowi dla polczyn problemu gdyż są tylko workiem na sperme.

Gość gość
polki maja opinie puszczalskich bo sa puszczalskie

Gość gość
15:38 Większość Polaków nie jest interesująca, tych na Zachodzie

Gość gość
Osobiście przeraża mnie zjawisko propagowania tego że polka żeby osiągnęła szczęście musi koniecznie wskoczyć do łóżka komuś zza granicy - najlepiej z zachodu. Widać to na każdym kroku. Przykłady? Dam wam jeden. 1,5 roku temu miałem dziewczynę, koło której zakręcił się jakiś niemiec. Gościu był cwaniakiem, bananem, ale miał gadane. Oczywiście zawsze podjeżdżał swoją bmką od tatusia hehe. a dodam że sam też gołodupcem nie byłem ( po tym roku będe inżynierem elektronikiem), czyli takowej biedoty nie miałem. Ale moja sympatia była nim zachwycona. Najlepsze że w tej konforntacji byłem praktycznie bez szans - jej otoczenie mówiło żeby wybrać tego szwaba ( bo oczywiście z zachodu), a już tymbardziej jej durne koleżanki. 2 m-ce temu się przypadkiem spotkaliśmy - była przybita i mówiła że ten gościu upodlił ją na maksa, zostawił dla jakiejś innej babki ze wschodu, zniesławił i powiedział ze takich jak ona to może mieć jak lodu.

Gość gość
Ale dla porównania powiem wam jeszcze że u mine na równoległym chodzi taka parka ona - polka, on - rosjanin. Spoko facet, byłem z nim kilka razy na piwie i powiedział że w Polsce dużo ciężej było nawiązać rozmowę z jakąkolwiek dziewczyną niż u niego w Rosji. Albo rozmawiał swobodnie do momentu gdzie wspominał że pochodzi z Rostowa. Hehe skąd my to znamy co? Ogólnie ujmując coś mi się wydaje że zaraz alfonsi z różnych krajów świata do Polski zaczną się zjeżdżać z siatkami po "świeży towar". Raczej się nie cieszę ze tak piszę.

Gość gość
Polacy też by chcieli być łatwi, ale są mało atrakcyjni (zdecydowana większość) i nawet by nie mogli do takiej panny z zagranicy wystartować, a Polki są z reguły atrakcyjne i mogą mieć prawie każdego na pstryknięcie palcem i Polaków z kompleksami szlak trafia. I skończcie z tymi workami na spermę - nie każda laska oczekuje nie wiadomo czego od faceta, niektórym chodzi tylko o seks, mamy 7 razy wrażliwszą skórę od was, mocniejsze orgazmy, silniej odczuwamy bodźce i lubimy się czasami pobzykać dla samego odlotu. A takie prymitywne teksty to wasz podświadomy strach, żeby wam wasza obecna bądź przyszła lalunia rogów nie przyprawiła.

Gość gość
Ten twój niemiec byłej to pewnie jakiś "nowo Niemiec " bo rodowici nawet jak mają kasę to nie szpanuja to jest specjalność "nowych Niemców " którzy mają rodziców z innych krajów

Gość gość
Prawda jest taka, ze generalnie wiekszosc wspolczesnych kobiet sie puszcza niezaleznie od kraju pochodzenia