Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikolkajka

kiedy facet "zaczepia" , ciagle zagaduje kobietę

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaah
nie podszywaj się chuju :classic_cool: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wiem, że teraz większość facetów mnie wyklnie, ale pamiętaj, że to kobiety wybierają sobie partnerów. Faceci nie "wyrywają". To kobiety pozwalają im się "wyrywać". To Wy decydujecie z kim spędzicie resztę życia, lub najbliższą noc. To Wy macie władzę nad nami i Wy zgadzacie się być z nami. My możemy tylko prosić.... A mimo wszystko nadal uważacie, że to facet powinien wykonać "pierwszy krok".....

Gość aaaaaaaaaaaaah
wybaczcie, ale czasem rozmawiam z dzyndzolem mojego brata, pokazujemy sobie wzajemnie

Gość aaaaaaaaaaaaah
nie podszywaj sie konska spierdolino !!!!!!😠 no tak,ale przecież nie podejdę i nie powiem '' podobasz mi sie '' - wiesz to nie te czasy,teraz ludzie za takie cos by wyśmiali.

Serio???? Niedawno pocałowałem (w policzek:P) dziewczynę, która mi się podobała i powiedziałem, że jest śliczna.... Zarumieniła się, ale powiedziała, że nic z tego nie będzie:/

Gość aaaaaaaaaaaaah
ile ja bym dała żeby tamten chłopak tak zrobił ..:( kurwa jakie to jest pokręcone:(:( widziałam go 5 razy a mam wrazenie jakbym znala z 10 lat.

Gość aaaaaaaaaaaaah
tak do mnie mówiła mamusia w dzieciństwie, wybaczcie ale ja nie mam koni

Gość aaaaaaaaaaaaah
dałabym nawet dupy zeby tak zrobił, a co mi tam

Gość aaaaaaaaaaaaah
..ale Ty nie rozumiesz,on jest ze znajomymi zawsze no przeciez wezmą mnie za wariatkę .

Ja ja pocałowałem kiedy byliśmy w większym gronie. I nikt nie pomyślał, że jestem wariatem. Wszyscy wiedzieli że ona mi się podoba i nikt tego nie wyśmiał. Oczywiście były żarty itd, ale ogólnie wszyscy to pozytywnie odebrali. Pamiętaj, że jeśli nic nie robisz, nic nie zyskujesz.... A innymi słowy, które niedawno usłyszałem: "Kto nie ryzykuje, ten nie ma orgazmu" ;)

Gość aaaaaaaaaaaaah
:D:D ale ja go nie znam,prawie w ogóle,nikt nie wie ,że on mi sie podoba.

A jak on reaguje na Ciebie? Tzn, czy odbierasz jakieś "sygnały" ?

Gość aaaaaaaaaaaaah
no najpierw spoglądał na mnie dość inensywnie,prosto w oczy,normalnie az miałam ciarki,usmiechal się...zapytał czy nie chcę się do niego przysiąść - odmówiłam,na następnych ''spotkaniach'' bo to wszystko dzieje sie w pewnym miejscu w ktorym oboje czasem bywamy,juz nic..no spogladał na mnie ale wszystko stanęło w miejscu.

Gość aaaaaaaaaaaaah
za piosenkę dziękuję :) :D

"zapytał czy nie chcę się do niego przysiąść - odmówiłam" Facet dość bezpośrednio dał Ci znać, że jest zainteresowany, a Ty dość bezpośrrednio mu odmówiłaś:D

Gość lilijka to ja
:) Pamiętajmy, że niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej, niż popełnione błędy. I mam tutaj na myśli i panie i panów ;)

Gość aaaaaaaaaaaaah
ale uśmiechnęłam się,wiem,ze zjebalam sprawe :O no ale jezuuuuuuuuuu jaka ja głupia :D kurde 21 lat a taka durna aż wstyd :D odmówiłam bo w środku była kolezanka - sama , nie chcialam jej tak zostawic. i co teraz?? ratuj!! :D:D

Gość aaaaaaaaaaaaah
lilijka - święte słowa!!! :( bolą...

21 lat....To "najgłupszy" wiek, jeśli chodzi o relacje damsko - męskie. Wcześniej było łatwiej, później też będzie łatwiej:D

Gość lilijka to ja
21 to najgorszy wiek? a moim zdaniem nie ma trudnego wieku, sa po prostu pewne sytuacje, pewne slowa i gesty, ktore odbieramy na swoj sposob. Kwestia tego, aby spotkaly sie dwie osoby, ktore "odbieraja" to wszystko na podobnym poziomie :)

Gość aaaaaaaaaaaaah
dzięki!! :D ale co ja mam zrobić??jak go zainteresować sobą?? jestem zdesperowana!! no bo takiego czegoś nie miałam jeszcze nigdy,naprawdę! a trochę przezyłam :)

Nie bądź "zdesperowana", tylko śmiało do przodu:D Siadaj blisko niego, zwracaj uwagę na to, co mówi, pożartuj z nim itd. W każdym razie okaż u większe zainteresowanie, niż "normalnym" kolegom.

Gość aaaaaaaaaaaaah
zwiększyłam do tego stopnia,że gdy jestem koło niego nogi mam jak z waty, nawet nie mogę po piwo iśc (bo to pub) gdy on jest przy barze :D

Gość aaaaaaaaaaaaah
lomu śpisz??😭

Jutro jeszcze tu zajrzę, zobaczę, czy temat się rozwinął:)

Gość aaaaaaaaaaaaah
ale ja nic o nim nie wiem,mozna sie tak zakochać??? :) Dziękuję Ci bardzo za radę ,Dobranoc 🌼