Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tupcio

Jak dominować w związku ?

Polecane posty

Gość tupcio

Jak dominować w związku, bardzo bym chciała być górą nad moim facetem, ale nie wiem jak się do tego zabrać. Może macie jakieś pomysły co zrobić , aby facet tańczył tak jak ja mu każe .

Gość facet musi Cię
Bardzo kochać zakochany facet zatańczy tak jak mu zagrasz ...

Gość tupcio
Znacie może jakieś bardziej wyrafinowane sposoby ?

Gość fajne
są takie pytania, odpowiem tak, to trzeba po prostu mieć w sobie, bo inaczej co najwyżej możesz faceta rozśmieszyć. Chyba, że tobie chodzi o urozmaicenie zabaw łóżkowych.

Gość tupcio
Sprawia mi przyjemność jak on zachowuje się jak gosposia , wszystko robi w domu i traktuje mnie jak królową. Wszystkie pomysły są mile widziane przeze mnie :)

Gość tupcio
Chciałabym aby, to on mi nadskakiwał dbał o mój dobry humor i spełniał wszystkie zachcianki. Ja za to chętnie zatrudnię go do prac domowych

a całował Ci kiedyś stopy to mogło by być dla ciebie np w ramach relaksu po ciężkim dniu, mógł by wycałować także Twoje szpilki

Gość r o b
zrób mu loda,i pozycie 69codziennie niech ci dupsko liże ,nie zapomnij piarnąć

Gość r o b
Dług Polski wynosi już 3 BILIONY zł !!! Zdaniem prof. Janusza Jabłonowskiego z departamentu statystyki NBP polski dług wynosi 3 BIOLIONY złotych. Tak tak 3 BILIONY !! . Daje to więcej niż 220 % PKB. Informację można nazwać szokiem. Nikt oficjalnie jej ani nie zanegował ani nikt nie podważa wyliczeń. Jeżeli te dane są rzeczywiście prawdziwe to Polska jest faktycznie bankrutem. Wynikałoby z tego, że nasze najwyższe władze takie jak rząd, NBP, MF czy GUS stosowały do czasów wyborów kreatywną księgowość gdyż taki był nadrzędny interes ludzi władzy. Oznacza to także, że te same instytucje dokonują licznych manipulacji w oficjalnych statystykach. Ta informacja oznacza, że nasz dług publiczny zwiększył się oficjalnie w 2010 roku aż trzykrotnie. Do tej pory oficjalne dane na temat długu zostały podane w kwietniu bieżącego roku i mówiły zaledwie o 644 mld zł. Zdaniem prof. Jabłonowskiego do jawnego długu powinniśmy doliczyć dług ukryty, który według jego obliczeń sięga aż 180 proc. PKB. Wynika z tego, że całkowity dług Polski przekracza 220 procent PKB. Zadłużenie takie w relacji do PKB jest 2 razy większe niż zadłużenie Grecji !!. Polskie finanse publiczne łatwo można więc zdestabilizować. Eskalacja informacji potwierdzających informacje o długu może skutkować niekontrolowanymi ruchami na rynkach finansowych, w tym zwłaszcza na rynku walutowym. Gdybyśmy przyjęli za wiarygodną i potwierdzoną informację, że całkowity dług publiczny oscyluje wokół 3 bln zł, to wynika z tego, że statystyczny Polak jest zadłużony na około 80 tys. zł. serwis giełdowy amerbroker.pl

Gość tupcio
tak robił to, ale widzisz "stópkowy fanie" mój chłopak lubi być do wszystkiego przymuszany i nie zrobi niczego jeśli mu od tak każę. On musi wiedzieć , że ma przysłowiowy bat nad dupką i dopiero wtedy nabiera ochoty na współpracę. Ja niestety nie potrafię go zmuszać... On się mnie nie boi i tu jest pies pogrzebany

Gość małolepsza
69 i obiady on gotuje ,tależe papierow byś nie zdzerała paznokci

eh po prostu niech zapracuje sobie na łaskę seksu z Tobą, z drugiej strony musi Cię facet kochać aby ulegać kobiecie lub mieć uległą naturę, możesz np zrobić też tak, że jak on Cię zaspokoi to ty go możesz na koniec ' olać ' za karę

Gość tupcio
bardzo podoba mi się to co napisałeśproszę o jeszcze więcej pomysłów :)

niech wyliże Ci buty, załóż seksowne szpile i niech całuje, możesz np rozdeptać nimi jakieś owoce dajmy na to winogrona a on niech wyczyści buciki i zje wszystko

Gość tupcio
tylko jak go do tego zmusić aby to zrobił

Gość psycholog przyszly
Z tymi stopamj to dobry pomysl. Taka dewiacja pozostawia w glowie partnera pewen schemat. On przy twoich stopach,blaga o nie,...zachowuje sie ,jak niewolnik. Olewaj go maxymalne...Niech poczuje ,ze juz go tak nie kochasz,ze Ci mniej zalezy. Nigdy nie mow ,jak bardzo jestes szczezliwa. Ciagle kaz mu sobie zasluzyc na sex. Badz zolza.

nie wiem czy byś takiej zabawy chciała jak opisałem ale musisz powiedzieć, że tego chcesz zagrozić że jak tego nie zrobi to seksu nie będzie a jeśli partner Cię nie zadowala to hm sama wiesz, że seks jest ważny w związku więc może poszukaj sobie uległego

Gość tupcio
tak taka zabawa bardzo mi się podoba i jemu niby też , ale mówi że pragnie być dominowany a później niczego nie robi. dziś naprzykład kazałam uprać mu swoje majteczki w których chodziłam cały dzień i niestety odmówił mi :(

Gość psycholog przyszly
Nie wiem ,czemu Ci to pisze...Bo w sumie solidarnosc meska....ale ,co tam. Podniecilas mnie checia dominacji ,wiec wklejam podsumowanie dobrego artykulu. przechodząc do meritum - trzeba być uważnym, na każdym kroku i uczyć się na własnych błędach. Dominacja żeńska wkrada się dość niewinnie.. Zaczyna się od nieuzasadnionych zmian nastrojów, w których tracenie jaj polega na uleganiu tym humorom, narzucanie przez Nią organizacji czasu wolnego razem, robienie z faceta przyjaciela, robienie z pocałunku/pettingu/seksu nagrody. Kolejne przykłady: "rzadko się widzimy, czemu nie zapraszasz/dzwonisz do mnie częściej?", "jak zasłużysz, dam Ci..", "będziesz grzeczny, zaproszę Cię do siebie", "przynieś mi coś do picia.. podaj mi to.."... Wyczulenie i uwaga, niemal aż do śmierci, a potrafi zachować odpowiedni balans w relacji.

eh no wiesz widzę, że Ty bardziej chcesz dominować nad nim w związku niż w łóżku chyba czy się mylę?

Gość tupcio
tak chodzi o dominację z związku , ale zabawy w łóżku nie mam nic na przeciw

Gość tupcio
napewno nie jest to facet pod tytułem "ciepłe kluchy" , wszystko co robię zrobić sposobem , często zwraca mi uwagę że tą czy inną rzecz mogłabym zrobić inaczej . Np. mam remont w domu i nawet jeśli włożę śliczne świecące rajstopki i mimim mimi spódniczkę i powiem mu , żeby coś zrobił w domu on twierdzi że nie potrafię go zmotywować do działania .. i co z tym fantem zrobić jak mądrze motywować być wredną suką , ale nie głupią kurwą

Gość tupcio
widzę że wasze wypowiedzi są bardzo mądre i zarówno przyszły psycholog jak fan stóp macie pojęcie o tym temacie dlatego chętnie Was męczę!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bo mam z natury uległość wobec atrakcyjnej dziewczyny w genach anie spotkałem dominującej

Gość tupcio
to życzę Ci spotkania pięknych dominujących nóżek :)

a ja uległego po Twoimi zgrabnymi nóżkami takiego co byś po nim mogła nawet chodzić jak po dywaniku