Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daagmara123

Połączenie: Tisercin, Aviomarin, alkohol

Polecane posty

Gość daagmara123

Czy jak zażyję ok 100 tabletek Tisercinu, 20 tabletek Aviomarinu i popiję to wszystko alkoholem to umrę? Chciałabym wiedzieć co po kolei przestanie działać? Czy zapadnę w śpiączkę, dostanę ataku serca czy będę miała udar. Chciałabym wiedzieć co się stanie.

Gość kobietą rżadko kiedy sie udaje
wezmiesz to wszytkowyrzygasz narobisz paniki i cie odratuja sory ale na kaffe jest kilkanasie dziennie takich postów wszytkich juz tutaj wziela znieczulica

Gość dziewczyna stąd i znikąd
Tu na pewno siedzi mnóstwo lekarzy specjalistów zwłaszcza anestezjologów, którzy znają odpowiedź na to frapujące jedną z kafeterianek pytanie i z ochotą owej odpowiedzi udzielą. :classic_cool: haha naiwna kafaterianko, myślisz że tu ktoś na niszowym forum tak zna się na farmaceutykach, by wiedzieć co po kolei wysiądzie? Powiem tylko tyle: byłam na oddziale psychiatrycznym miesiąc, widziałam kobietę po próbie samobójczej tabletki + alkohol. Jest WARZYWEM. Jej ciało funkcjonuje, ale tak: biega w kółko po korytarzu pod opieką pielęgniarki, nie reaguje na żadne bodźce zewnętrzne, możesz spojrzeć jej w oczy a ona cię nie widzi. Jak się wybiega (bo jakiś ruch mieć musi żeby mięśnie nie zanikły) to zapinają ją w pasy, bo biegałaby tak do końca świata i jeden dzień dłużej. Jeśli taki los kogoś pociąga, to... nie zazdroszczę.

Gość daagmara123
następnym razem jak zobaczycie taki wpis to zareagujcie. 2 tygodnie po tym poście zarzyłam 60 tabletek aviomarinu i 30 tabletek ketrelu. Ledwo mnie odratowali. A miałam wziąć 110 tabletek. Po prostu pomyliłam się w obliczniach myślałam, że wzięłam ich więcej. pozdrawiam daagmara123

Gość daagmara123
padłam ofiarą błędu lekarskiego. Wmawiali mi, że jestem "rozpuszczoną gówniarą, która zawsze chce mieć to co chce". A okazało się, że miałam bardzo, bardzo ciężką depresje kliniczną. Ta choroba została wywołana przez leki które mi zapisano. i które wpędzały mnie w depresję. Jestem już w leczeniu. I jest coraz lepiej. pozdr

Gość furiatka*
dziewczyno kto miał na to zareagowac i w jaki sposob do chu**ja

W ogóle po co to pytanie zadałaś skoro się leczysz i jest poprawa?

Gość hehe majkelo
hehe czasy internetu.nie ma jak to sie porzadnie wyzalic.zjesc tabletki popelnic samobojstwo i "z glowy"dla mnie bomba;-)pozdrawiam was serdecznie i zycze wiecej tak pomyslnych konwersacji. swoja droga...dwa dni bez snu na aminie,dzis wieczorem piec piw;kieliszek jeden symboliczny,dwie tabletki tisercinum,dwie ketanol 100mg.i tylko d**a mnie cos piecze.smutne przykre i ide spac.oby mi wiecej takie jebniete pomysly do glowy nie przyszly,bo?heh,,,widze ze w wiekszosci to baby maja takiego typu problemy,widocznie duzo genow(szacunek dla mamy)odziedziczylem po mamusi.pozdroooo fun club suicide ;-)hejaaa banan i do przodu.kazde jedne problemy,sa po to m.in. zeby je rozwiazywac.bo zycie jest k..urwa piekne!!!;-)