Gość moze już.......... Napisano Wrzesień 13, 2011 Witam Mam pytanie, mam 28 lat nigdy nie miałam problemów z trądzikiem aż 2 lata temu zaczął się pojawiać na policzkach i okolicach skroni. Walczyłam z nim jak umiałam ale bez skutecznie. Obecnie jestem w 8 miesiącu ciąży, wokół nosa pojawiły się przebarwienia i udałam się do kosmetyczki o pomoc w doborze kremu na przebarwienia. Ta poinformowała mnie, że póki jest lato nie ma większego sensu i póki co mam używać kremu z bardzo wysokim filtrem aby się nie powiększały a jesienią zacząć je wybielać odpowiednimi kremami. Wczoraj przyjrzałam się sobie i zauważyłam, ze mam kilka blizn na policzkach po trądziku i przypomniałam sobie, że przed ciąża miałam z nim problem. Najpierw się ucieszyłam, że zaraz jesień zacznę usuwać przebarwienia wokół nosa jak i te po trądziku sprzed ciąży ale tu od razu nasunęło mi się pytanie - czy jak za chwilę urodzę trądzik wróci??? Jak to zrobić by cera była jak w czasie ciąży i aby trądzik nie wrócił??? Macie może jakieś propozycje, porady??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach