Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mniammnia

spodniczka bandazowa

Polecane posty

Gość mniammnia

mam zamiar kupic 2 spodniczki bandazowe i sie zastanawiam jaki kolor bedzie najlepszy na jesien/zime? czarny i granatowy? a moze rozowy?

Gość poukładany artysta
Spódniczka bandażowa to z mojego męskiego punktu widzenia świetny wybór. Jak wygląda taka spódniczka, dowiedziałem się przed chwilą z grafiki Google. Uważam, że pięknie prezentuje się na ciele kobiety eksponując pośladki i biodra. Nie trudno się domyślić, że kolor dobiera się w zależności od: - powagi sytuacji, pory dnia -typu urody karnacja, włosy - pozostałych elementów garderoby

Gość poukładany artysta
Czekam w tym momencie na kuriera, gdyż zamówiłem bardzo ciężką paczkę, którą będę musiał wtachać na 3.piętro. Teraz gram przy okazji na pianinie, komponując kolejny utwór stylu jazz, lub new soul. Od 12 mam zaplanowaną naukę języków obcych, a dokładnie - niemiecki, angielski i ewentualnie francuski. Po obiedzie mam trening ABS połączony z A6W , a wieczorem spacer po parku z jednoczesnym polowaniem na wyjątkowe kobiece okazy.

Gość proszę bardzo
A co wynika, poukładany, z tego co napisałeś powyżej? Gdzie jakieś nawiązanie do ubrań? Poradę dałeś dobrą, a p[otem piszesz swój harmonogram dnia, bo?

Gość poukładany artysta
Wcześniej pojawiło się pytanie w stylu: co robisz dziś wieczorem? Ktoś je najwidoczniej skasował, została jedynie odpowiedź bez pytania. :-)