Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angry1111

gra wstępna

Polecane posty

Witam. Piszę bo chciałam się poradzić. Otóż mój mężczyza żadko robi mi minetę. Mam również zastrzeżenia do naszej gry wstępnej. Jeśli chodzi o sam stosunek to jest mi na prawdę dobrze , eksperymentujemy z pozycjami, a ja praktycznie zawsze dochodzę, co jest z resztą ważne dla mojego partera bo widzę, że podczas seksu bardzo się stara o to, aby mnie zaspokoić. Problem jest tego typu, że żadko robi mi minetkę. Jest to dla mnie troche niekomfortowe, ponieważ uwielbiam tego typu pieszczoty i troche mi tego brakuje. Nie mówie, że on nie robi tego nigdy. Robi, ale np. raz w miesiącu, a dodam, że kochamy się codziennie. Kiedyś rozmawialiśmy na ten temat i powiedział, że lubi pieścić w ten sposób kobietę, więc wykluczam opcję, że jest to dla niego jakiś dyskomfort. Ja sama bardzo dbam o higienę i nigdy nie miałam żadnych problemów związanych z "małą". Co do gry wstępnej... wg mojego faceta gra wstępna to kilka namiętnych pocałunków i DOSŁOWNIE minuta dotykania łechtaczki. Dla mnie to za mało. Dodam, że ja bardzo często pieszczę go oralnie. Kiedyś robiłam to przy każdym seksie,dbałam o to również w te dni, gdy np. miałam okres. Teraz nie robię tego już tak często ponieważ czuję się trochę zawiedziona, że on nie odwzajemnia moich pieszczot. Kiedyś zwróciłam mu uwagę odnośnie naszej gry wstępnej. Zrobiłam to w delikatny sposób. Tego samego dnia zrobił mi cudowną gre wstępną i minetkę i.... po tym wszystko wróciło do "normy" czyt. nic się tak na prawdę nie zmieniło. Nie chcę za każdym razem mówić mu, że potrzebuje więcej... wiem , że gdy mu powiem on to uszanuje i zrobi to o co poproszę, ale ile można gadać. Pare razy była taka sytuacja, że gdy ja inicjowałam grę wstępną i np. robiłam mu loda on zaraz po moich pieszczotach kazał mi wchodzić w ogóle nie zwracając uwagi na moje potrzeby. Albo, gdy jeszcze nie jestem gotowa a on już wchodzi i mówie mu, żeby jeszcze tego nie robił on wcale nie słucha. Dalej się wsuwa we mnie tylko delikatnie, dla mnie jest to bardzo zniechęcające. Jak mam mu wytłumaczyć, że ma to zmienić. Czy do końca życia przed każdym seksem mam mu mówić , czego oczekuje ?

Gość u........
Zrób dla niego striptiz i pokaż mu swoje gniazdko rozkoszy. Jak nie wiesz, to zapytaj się koleżanek z agencji.