Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawyolek

Pytanie do Regresa

Polecane posty

Gość Ciekawyolek

Jak poznales swoja dziewczyne, czym Cie ujela? Pytam dlatego, bo mysle ze masz wielkie szczescie,ze udalo Ci sie spotkac kobiete ktora w 100% Ci odpowiada, rzadkie to, dlatego chce wiedziec jak tego dokonales

Gość skynia
Regres Ci nie odpisze, bo sie uczepił mojego tematu, wiec teraz zajęty:)

Jak poznałem ? Normalnie :) Była w odpowiednim miejscu o odpowiednim czasie tam gdzie ja ...

Gość Ciekawyolek
A w jaki sposob? ;)

Gość Ciekawyolek
Dlaczego nie chcesz powiedziec? Wystarczy tylko czy to bylo na imprezie, czy w necie. Po prostu ciekawy jestem gdzie sie poznaje takie dziewczyny

Gość unkhknh
regres jest gejem

Wystarczy tylko czy to bylo na imprezie, czy w necie. Po prostu ciekawy jestem gdzie sie poznaje takie dziewczyny" ale jakie to ma znaczenie? spotkałem ja na miescie,pozniej na imprezie u kumpla i jeszcze pozniej w kinie z koleżanka była ... pozniej do kina już poszła ze mną :) kobietę życia możesz poznać nawet w osiedlowym warzywniaku jesli tylko nadarzy sie ku temu odpowiedni czas i miejsce tutaj nie ma reguł i definicji

Gość kukurukukuru
stala w kosciele podszedl i zlapal ja za cipe :D

Gość unkhknh
regres jest gejem

Gość Kylebrof
Najwazniejsze ze zagadal a nie sie glupio patrzal i teraz jest jego zona. Widzicie? Troche odwagi. Podszedl i ma. ;)

Najwazniejsze ze zagadal a nie sie glupio patrzal" To fakt niepodważalny z gapienia się wiele nie wynika

Gość unkhknh
po co gadasz z pedałem regresem ?

Gość pani manika
jak umawiacie się z tapeciarami to długo nie pobędziecie z nimi kasa ,solar, farbowanie ,tipsy itd . Najlepiej szukaj stałej dziewczyny z znajomych swoich ,znasz albo znają ją twoi znajomi i wiedzą jaka ,znam takie związki i przeważnie są długie lata .

Najlepiej szukaj stałej dziewczyny z znajomych swoich ,znasz albo znają ją twoi znajomi " ale to czesto sie nie sprawdza takie znajome sa często przewidywalne na wskroś i wiadomo czego można sie po takich spodziewac skoro np zna sie ją kilka dobrych lat :)

Gość ggffgfggf
ale mnie sie zdaje ze Regres to KOBITA, tak cos sobie przypominam jak pisala ze jest matką i ma dzieci..chyba :o

Gość ggffgfggf
aa i masz 52 lata ..:o

Gość pani manika
A jeśli weżmiesz ładną laske to i tak inny ci odbije napewno taki przy kasie , z brzydszą masz stalszy związek . he he tak to bywa .

jakby tak każdy myślał jak ty to same poczwary miałyby branie :P ale na szczescie tak nie ma jesli facet jest męski,zaradny i trochę przystojny i trochę ciekawy to nie ma takiej opcji bya ładna panna od niego odeszła dla innego Kobiety odchodzą od męzczyzn nie dlatego że ktos inny ma więcej kasy odchodzą bo wiążą sie z zakompleksionymi frajerami którzy drżą o swoje piękności na kazdym kroku... takimi facetami (bez grama asertywności) po prostu kobiety szybko sie nudzą a i po czasie brzydzą

Gość no a co ma zrobic?
i vice versa regres :)

Gość no a co ma zrobic?
to niesamowite ale własnie ja sobie uswiadomiłam ze jestem z tych nudnych i przewidywalnych a nie chce mis ei gierek stosowac aby sie koles bawił przy mnie ...

Wy słuchajcie Regresa dobrze mówi:classic_cool:Jak w tym żarcie Maż zlapał swoją żonę w łóżku z innym facetem.Zbaraniał cały a żona do niego ty się nie patrz ty sie ucz:D