Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfswsgs

znacie SZUSZ1313 z youtube??????

Polecane posty

Gość wkulllwiona
zenujace to sa wasze komentarze. czytam to i sie zastanawiam czy tego przypadkiem nie pisza gimznazjalistki. to ze nie ma slubu nie znaczy ze szkoda jej kasy na wesele, a pisac TAKICH rzeczy jak wy tutaj nie ma prawa nikt o nikim dlatego takie watki powinny znikac, bo piszecie glupoty wyssane z palca, ktos to czyta i szczerze mowiac, w niektorych przypadkach wygralaby sprawe o ZNIESLAWIENIE. moze po jednej czy dwoch byscie sie przestraszyly i zwazaly na to co piszecie w internecie.

Gość magdalena brw
ale sie zbulwilam :) napisalam ze mam juz dosc infantylnego zachowania bo mnie to kluje po oczach ze dwoje dorosłych ludzi na poziommie a ciagle słon słon i lew lew.... rzygam tecza.... i ze robie przerwe od nich i powroce jak beda na helu i co ?? i mojego komentarza nie ma hehehheheheheh. zaklamana stara panna!!!!!!!!!!!

Gość gość
jak czytam te wasze komentarze na temat szusz i innych blogerek to zastanawiam się co za przypadki siedzą i obgadują , pewnie tacy sfrustrowani oglądacze którzy tylko to potrafią ,czyli tylko oglądać bo sami prowadzą nudne żałosne życie, schowani za monitorem koputera. Czepiacie się szusz? ...Proszę bardzo nagraj mondralo jeden z drugim chociaż jeden dzień tak jak to robią dziewczyny które nie boją się pokazać bez makijażu taki ,normalny dzień ... ciekawe co pokażesz -podejrzewam że się nieodważysz ..bo co niby masz do zaoferowania ....oprócz pyskatej gęby pewnie NIC.

Gość gość
Jeśli aż tak bardzo nie lubicie szusz to czemu ja oglądacie.? Ludzie troszkę więcej rzyczliwosci jeśli czegoś nie lubię to poprostu tego nie oglądam a nie wylewam tonę nienawiści ....Ciekawe która z was jest tak idealna ...Więcej uśmiechu i dobrych słów polecam.

Gość gość
znam ona jest tragiczna wiecznie ma alergie i jest zapracowana a nic nie robi chodzi tylko robi paznokcie rzesy i maca sie po tych klakach ja nie wiem kto pisze te pozytywne komentarze pod jej filmidlami kochaja ja to straszne

Gość mmm

podobno lubi naturalność....rzęsy sztuczne, botoks, zrobione usta, zrobione brwi, paznokcie...masakra