Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poranny dzien wstaje

nie powiedziala mi o tym, ze ma dziecko. co robic?

Polecane posty

pol roku temu poznalem 22- letnia dziewczyne na czacie. psotkalismy sie, spodobalismy sie sobie i zaczelismy sie spotykac. dla mnie mnie byla idealna: wysoka, szczupła, zadbana, odpowiedzialna. spotykalismy sie na chwile po pracy, odwozilem ja do domu, ale nie chciala mnie od niego zaprosic tlumaczac sie remontem. ok, ale ile mozna robic ten remont. w koncy zaprosila mnie w weekend do siebie. było cudownie. spedzalismy u niej co drugi weekedn ( nie rozumialoem czemu nie kazdy, ale ok, tluamczyla se obowiazkami, odwiedzinami u rodziców ). podczas ostatniego weekendu, ktory spedzalem u niej, szukając ręcznika, znalazłem dziecięce ubranka. zapyatłem co one tu robią? okazało sie , że moja dziewczyna ukrywala przede mna fakt, ze ma czteroletniego synka:o myslalem ze zartuje! powiedziala , ze w wieku 17 lat wpadla ze starszym od siebie o 10 lat facetem, ale z ktorym jej sie nie ulozylo. co dwa tygodnei ojciec zabieral dzieciaka na weekned do soebie. wtedy zrozumialem. tlumaczyla mi, że nie chciala robic chłopcu nadziei na nowego tatę, bała sie mojej reakcji , bo za bardzo jej na mnie zlaezy. wyszedlem stamtad. ona do mnie dzwoni, pisze, nie odbieram. oklamala mnie, nie pwoiedziala ze ma syna. :o

Gość co sie dzieje ?????
pierdolisz :D wchodzac do kazdego domu od razu zauwaza sie ze jest tam dziecko ubranka, zabawki itp :D

gdybym wiedzial od poczatku , ze ma syna, nie pchałbym się w ten związek. mimo ze mam 25 lat uwazam, ze nie jestem gotowy na swoje dziecko, a co dopiero na obce. czuję sie zawiedziony

aj . po czesci ja rozumiem . Bala sie poprostu ze Cie straci . Nie Przesadzaj , ja rozumiem ze zwiazek z kobieta ktora ma dziecko nie nalezy do latwych bo nie kazdemu udaje sie to zaakceptowac ale popatrz na to z innej strony. Ale skoro przeszkadza Ci dziecko to nie mieszaj jej w glowie

uwoerz mi ze w jej domu nic nie było:o moze pochowala to w jednym z pokoi. przeciez nie wchodzilem do kazdego zakamarka;

Gość no a co ma zrobic?
ona równiez

ale wstydzic sie swojego syna?

Gość po co komu taka dupodajka
szuka tatuska dla dziecka. Bedziesz na nie łozył, a potem cię wykopią z domu.

Gość płonąca....
Źle zrobiła, że Ci nie powiedziała. Zastanów się czy jesteś gotowy na bycie jej mężczyzną. Dziecko ma przecież ojca u którego przebywa... W życiu ludziom sie układa różnie. Jeżeli wiesz, że jej dziecko stanowi dla Ciebie bariere nie do pokonania spotkaj się z nią na spokojnie. Odbierz telefon, umów się na rozmowę i spokojnie wytłumacz, że dla Ciebie taki związek nie ma sensu, pomimo, że jest wspaniałą dziewczyną.. Wydaje mi się, że zasługuje na to... Sam pomyśl? Wiesz co... rozumiem ją... Gdyny od razu powiedział, że ma dziecko nic by z tego nie wyszło a tak liczyła, że moze się przekonasz... Fakt to kłamstwo... ale wydaje mi sie, że troszeczkę może zostać odpuszczone;)

Gość płonąca....
To nie jest wstyd... Na pewno nie... Baa się reakcji mężczyny, na którym jej zależy, nie chciała psuc tego co teraz czuje... chciała Cię napewno przygotować na tę wiadomość.... Młode dziewczyny często zakochuja sie w starszych meżczyznach... I nie do końca wiedzą co robią. Facet 10 lat starszy powinien być odpowiedzialniejszy...

A ja uważam, że za długo to przed Tobą ukrywała i to jest przykre. Byłam w takiej samej sytuacji, tyle, że facet oprócz dziecka 'zapomniał' mi także powiedzieć o zonie! Zachowałam się podobnie do Ciebie - zerwałam kontakt, chociaż bardzo mi się podobał. To chowanie ubranek było okropne:(. Zbliżyliście się do siebie bardzo, a ona ukryła przed Tobą najbliższą osobę w swoim życiu. Też bym się czuła zawiedziona.