Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfggghghgg

laski maja 100 wiekszego swira na punkcie wygladu partnera niz faceci

Polecane posty

Gość gfggghghgg

Zawsze takiemu kolsiowi zostana przypisane negatywne cechy charakteru i osobowoscim i nie pierdolcie mi że faceci robia tak samo bo ile razy widzialem jak przecietny facet chcial poderwac przecietna dziewczyne a to ona krecila nosem i się nadymala bo chciala jakiegos mega przystojniaka

Gość no i co z tego wynika? niewiel
"Zawsze takiemu kolsiowi zostana przypisane negatywne cechy charakteru i osobowoscim " ja nie tyle przypisuje co poprostu wiem...nie jeden raz sie z tym spotkałam ze bryztki był tez głupi i czesto bardzo niemiły ze wzgledu na swoje kompleksy... miałam byłego ktory był brzydki niestety okazł sie tak samo brzydki w srodku jak i na zwenatrz...teraz wiem ( z własnego doswiadczenia ze nie tyle przypisujemy cio jest to "dość" prawdziwe: ) ) P.s a jak chcesz sie dowiedziec jak brzydki sie okazal to moge ci napisac :)

Gość ghdhhgdggh
Pewnie tak Ci się ubzduralo że ma chujowy charakter bo po prostu nie podobal ci się z wygladu. Ja studiuje na medycznej i widze jak laski traktuja przystoijniakow a jak brzydszych kolesi. Aż czasem noz się w kieszeni otwieram żaden facet nie potraktowalby nawet paskudnej kobiety. Zreszta poczytaj na forum kazda chcę brada pita a jak odstaje to już jest dla nich gownem. Pozniej się ludzie dziwia że jakas laska zostala pobita albo zabita albo ktos jej inna krzywde zrobil, tylko nikt nie patrzy jak te dupy wczesniej odnosily się do roznych facetow. Czasy sa coraz gorsze

Gość ty bardziej ze zewszad karmi n
u lasek jest dokładnie tak samo głabie nie warto byc w dzisiejszych czasach brzydkim i tyle , mozna sobie od razu kulke w leb strzelic bo i tak nic dobrego brzydala nie spotka

Gość anonyme sad creature
Bo faceci lubią leczyć na kobietach swoje kompleksy. Cos im nie podpasuje i zaczyna się dramat.