Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia918275

jak włozyc kolczyk do nosa w kształcie litery L?

Polecane posty

Gość kasia918275

włozylam dopiero ten zawijas, jest cały włozony a reszty kolczyka nie moge wlozyc, boli i tak jakby nie chciał wejsc.. wypadł mi podczas mycia i wlozyc juz go nie umiem. Pomozcie mi, dajcie jakies rady

Gość maturks4
Masz nos w kształcie litery L??? Daj fotę - ewenement. A raczej, zamiast głupoty wypisywać i robić - wzięłabyś się za naukę. Kto po polsku zdania nie potrafi zbudować - pewnie kretyńskim wyglądem musi to potwierdzać

Gość kasia918275
jest taki kolczyk pacanie !!

Normalnie...musisz przekrecic go pod takim katem zeby weszla najpierw ta krotsza czesc a potem dluzsza...albo sprobuj go wyprostowac wsadzic I w srodku zagiac..Troche sie pomeczysz ale powinnas dac rade, ja zawsze daje :P

Gość maturks4
Kasiuniu- kretynko. Zobacz, jak zdanie zbudowałaś? Kolczyk ci się w miejsce na mózg wkręcił?

Gość kasia918275
juz cały nos mam czerwony, nie daje rady... boli jak cholera

Gość maturks4
Kasiuniu - więcej inwencji!!! Może najpierw elementarz poczytaj?

Gość kasia918275
pffff zjezdzaj!! ;d

Wiem ze boli :( mi zawsze wypadal przy myciu jak zachaczylam albo zawsze mi wpadl do umywalki I dupa blada :( dziurka zdazyla sie zrosnac I musialam pchac kolczyk na sile zeby przeszedl ;/ Sprobuj tak jak Ci napisalam..Poplaczesz troszke ale napewno sie uda :) LOL nos w ksztalcie L hahahaha Ludzie to maja pojecie......xD

Gość Julciaa1996
Ja też mam taki kolczyk, ale tylko leży w szafie, ponieważ po założeniu go, bardzo boli mnie nos... Ogółem mam kolczyk już gdzieś koło 7 miesięcy i nadal się nie zagoił.. Nosze te zwykłe. Dziś w nocy mi wypadł ; / I te pare godzin starczyło żebym już nie mogła go włożyć ! ;( Boli!!! a ciągle próbuję .... ;(

Gość kasia918275
co mam robic kuede no nie moge tego wlozyc do nosa i w ksztalcie litery L kolczyk jest

Gość JaneeX
Oj Julka Julka ;D Ty to masz z tymi kolczykami ;**

Gość Mrocznowizjonerka
Powiedziałaś, że nie może ci wejść do nosa. Przewiduję, że skoro ci wcześniej wypadł to mogła ci dziurka zarosnąć.Nie pchaj na siłę, tylko idź i przebij drugi raz. Miałam tak, chsząstka nosa szybko się regeneruje. Pozdrawiam