Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem z pieskiem

moj pies nie chce pic wody

Polecane posty

Gość problem z pieskiem

Moja suczka ma 17,5 roku wiec ma juz wiek dosyc sedziwy ale trzyma sie :) Ma dobry apetyt, ale ostatnio nie moze utrzymac sie na lewej przedniej lapie i od kilku dni nie chce pic wody. Za to mleko pila. Teraz od 2 dni nawet mleka za bardzo nie chce pic, ale pije rosol, je bulke moczona w mleku itp itd. Weterynarz u ktorego bywamy ma urlop niestety...co moze byc mojemu pieskowi?

Gość nierozwodnik
Starość.

Gość o boze
idz do innego weta a nie psa meczysz ;/ na pewno go cos boli czy cos skoro nie pije ;/

Gość problem z pieskiem
psa mecze? umowilam sie do innego weta na jutro...zobazymy co bedzie. Ale nie widze aby go cos bolalo. Tym bardziej ze apetyt ma, zalatwia sie normalnie, pije mleko pije rosol itp itd tylko wody cos nie chce pic

Gość nierozwodnik
Dobrze, że w ogóle coś pije.

Gość lulinka
Powinnaś jak najprędzej się zgłosić z psem do weta, może się odwodnić...

Gość problem z pieskiem
znaj moje dobre serce...wybaczam Ci Twoj nietakt z kalgonem. No zla mi pieska. Zobaczymy co weterynarz powie. Szukalam w necie i w sumie nie ma zadnych informacji. Szkoda, ze tego stalego weterynarxaa do ktorego z nia chodizlam nie ma bo jets naprawde dobry. ..coz ciezko myslec ze pies moze niedlugo odejsc...w koncu mam go prawie 18 lat

Gość misiulina
Prawdopodobnie piesek ma problemy ze stawami, jesli kuleje. Jezeli jest osowialy tzn. ze odczuwa bol. Poczekaj na diagnoze weta. Nawet taka stara psine mozna podleczyc zachowawczo srodkami przeciwzapalnymi, ale musisz sie liczyc z tym, ze brykac jak szczeniak juz nie bedzie. Przede wszystkim nie martw sie na zapas.

Gość problem z pieskiem
jak juz wspominalam pije rosol, bulke maczana w mleku i ogolnie teoche mleka zawszwe, dodatkowo dostaje mokre pokarmy wiec objawow odwodnienia nie ma..dodam ze energie dosyc ma :D chodzi to tu to tam itp.

Gość fdghbjbhvgc
a mój pies po operacji wycięcia śledziony na nie szczeka boje się go

Gość gość
Kupiłam wodę psu ze 2 miesiące temu o działaniu detoksykacyjnym i myślę, że to fajna opcja. Woda się nazywa Lourdes Detox Aqua. Nasz pies jest raczej z tych dużych, potrzebuje się wybiegać, a nie mieszkamy koło lasu, łąk itp. więc głównie spaceruje po miejskim środowisku gdzie wiadomo że i w powietrzu jest kupa chemii i toksyn i w ziemi, i w wodzie i w jedzeniu...wszędzie.