Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam taki delikatny

odwołac slub?

Polecane posty

Gość jjkjklall
Mam nadzieję, że to prowokacja. Wątpię, by ktokolwiek mając tak chorą siostrę chciał się bawić na swoim weselu. Sama oddałabym całą swoją kasę by ratować najbliższych - swoich ze względu na moją miłość do nich, a rodzinę męża- ze względu na miłość do niego. Życie jest ważniejsze niż wesele.

Nie gniewaj się na narzeczonego - podejrzewam,że ty w przypadku choroby bliskiej osoby postąpiłabyś analogicznie. Zamiast się złościć szukajcie rozwiązania - co dwie głowy to nie jedna. Macie do uregulowania 20tyś.Część będzie w kopertach - rozumiem, rodzina niezbyt bogata, ale od 100 gości uzbieracie trochę - jeżeli każdy wrzuci (uśredniam) 100zł to już będzie 10tyś, czyli połowa waszego długu. Zrezygnujcie z czego się da, tnijcie koszty np. - zamiast kamerzysty tylko fotograf - zamiast profesjonalnego fotografa może ktoś w rodzinie ma zacięcie w tym kierunku - pogadajcie w restauracji - może jeszcze da się zmienić jadłospis - wybierzcie nieco tańsze dania, zrezygnujcie z ich nadmiaru itp. Resztę może będzie można rozłożyć na raty.

Gość sdfgadzofv
jjkjklall dobrze mówi, nie rozumiem, jak się chcecie weselić (jak sama nazwa wskazuje) gdy choruje jedna z bliższych wam osób