Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brakujacyetat

Praca w księgarni - opinie

Polecane posty

Gość brakujacyetat

Szukałam pracy w bibliotece - Nie ma. Wszędzie brak wolnych etatów więc została mi księgarnia ale słyszałam dużo złego o pracy w księgarni. Jest tu może jakaś księgarka lub księgarz ?

Gość brakujacyetat
podnosze

Gość księgareczkaaa
Ja pracuję w księgarni? Czy zła? Zależy, czy to sieciówka czy mniejsza księgarnia. Na pewno nie siedzi się i czyta książki. Musisz dobrze być obeznana w literaturze, bo gdy czegoś nie wiesz, a klient uważa, że osoba z księgarni przeczytała wszystkie książki świata, to może być ciężko.

Gość brakujacyetat
A jakiej pensji moge se spodziewac?

Gość dfdffddffgfg
srakiej..

Gość księgareczkaaa
od 1300 zł wzwyż :D pensja głodowa ale jak to mówią, tutaj pracuje się z pasji i satysfakcja, to wystarczająca zapłata :D są również premie. Zależy jakie stanowisko obejmiesz.

Gość gość
No to nie jest taka praca jak sobie kazdy wyobraza i idzie do niej bo lubi czytac książki. Np. w matrasie muszą bardzo starac się o to by sprzedac książki bo maja wysokie normy do wyrobienia, a pensja słaba bo jakas minimalna krajowa. wiecej info mozna znalezc na goworku: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,5369 polecacie moze jakies inne sieciowki sposrod księgarni? bo mysle o pracy wakcyjnej..