Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje buty

fajne buty dla dziewczynki na jesien,zobaczcie

Polecane posty

Gość no i jak to mozliwe
fajoskie, te kozaczki jesienne bardzo oryginalne jak to wojcik potrafi robic ciekawe rzeczy

Gość aniazkatowic
no faktycznie ładne:)) ale moja mała dopiero sie urodzi:)ale jka by nie to bym brała licytujcie bo fajne

Gość moje buty
szczesliwego rozwiazania :) i dziekuje ! buciki naprawde ladne i zadbane bardzo, mala nie zdazyla nawet za bardzo pochodzic w nich niestety :(

Gość Inga z domu Jana
Fajne, :) daje 99% ze wszystkie posty są autorki:)

Gość moje buty
cóż, jakbym chciała podbić temat to napisałabym,że podnoszę a nie podszywała się pod jakieś nicki... :)

Gość moje buty
no i właśnie w taki sposób podnoszę wątek! :)

Gość sesamanga
Podbije ci temat :D ale przeraza mnie wrecz cena za buty Nike. Mieszkam za granica i tu za buty Nike nowe place mniej niz w tej chwili na twojej aukcji za uzywki (cena z przesylka liczona). Straszne sa te ceny w PL w sklepach, jezeli za uzywki placi sie tyle pieniedzy. Ale oczywiscie - powodzenia :-)

Gość moje buty
zgadzam się z Tobą, za nówki w sklepie (stacjonarnym nie internetowym) zapłąciłam 100zł z małym hakiem. A to są małe buciki, nie mówiąc ile się płaci za adidasy dla dorosłego...

Gość majusi
no dziewczyny, stawka vat sie powiekszyla dlatego takie ceny. a w polsce zawsze bedzie drogo, dlatego najlepiej na zakupy do uk polecam wszystim

Gość moje buty
:)

Gość moje buty
dzieci do szkoły sio

Gość kokolka
moje buty, wkurwiajaca jestes z tymi topikami mialas jeden, teraz drugi:O nie lepiej tamten bylo podnosic? wiesz, jak sie to nazywa? SPAMOWANIE KRETYNKO!

Gość moje buty
moja droga, coz ci to przeszkadza, czy ja ci kaze tu wchodzic? A kulture to za koze chyba kupilas, wchodzisz, obrazasz i co ulzylo ci? jak juz mowilam, dzieci do szkoly :)

Gość co mam zrobic w tym wypadku??
kurwa wstyd mi za was, wchodzicie rzucacie kurwami kretynkami i smiecie sie nazywac kobietami fuj takie dno + metr mulu

Gość uhuhuh27
autorka to tepa dzida i tyle

Gość resursy29
Autorka to typowa handlara uzywanymi ciuchami! Sprawdzcie sobie, co sprzedawala wczesniej-wynika z tego,ze ma 10 dzieci w wieku roznym i sprzedaje co popadnie:O Buty to tez pewnie jakis szmelc z lumpeksu:O

Gość moje buty
serio? dziwne,ze dzieci rosna i zmienia im się rozmiar buta i ubran.. hmmm ale resury widocznie masz problemy z logicznym mysleniem, mam nadzieje,ze 29 to nie twoj wiek :) nie ladie tak obrazac, ale jak to sie mowi odpusc glupiemu a bedziesz mial sto dni odpustu :) tak wiec, podbijajcie mi dalej watek cwierc inteligenty,dziekuje :)

Gość ejcidisi
hahah co za goraca dyskusja,smiech na sali tu resursyy czy cos ale zazdrosc przez ciebie przemawia glupia dziwko

Gość resursy29
tak mam 29 lat, przyznaje sie ze ja handluje szmelcem, bo mam 1 dziecko i nie stac mnie nawet na polowe buta z nike. Dlatego wszystkich alegrowiczow gnoje bo zazdroszcze ze maja czym handlowac,ale nie moja wina urodzilam sie juz ze swiatlem zamiast mozgu

Gość resursy29
marny podszyw idiotko,wysil sie bardziej:O przejrzałam w archiwum allegro twoje aukcje i widzialam czym handlujesz-szmaty z lumpa jak nic!!

Gość moje buty
co cie kurwo zajebana moje aukcje obchodza? nie interesuj sie bo cie szmato namierze

Gość AUTORKAmoje buty
Boże koniec tej dyskusji, nie będę zniżała się do Twojego poziomu dziewczynko,bo mi do pięt nie dorastasz, co najlepiej widać po Twoim słownictwie. Wyjdź już z tej kafejki i idź do tej szkoły, nie zaśmiecaj więcej wątków swoją obecnością

Gość AUTORKAmoje buty
a w ogule tu na kafejce siedza sama grube lochy, ktorych nie stac nawet na uzywane buty zazdrosnice z tusta morda to wy!!!!!

Gość Monika28tc
nikt nikomu nie broni dawac linkuw do aukcji,ale takie cos to powinno byc zabronione. Ja tez przejrzalam se komentarze moich butow i zadnych szmat z lumpa nie widze,i buty w porzadku. Spamem do smierdzi na kilometr od tej wywloki co tu i na innym topiku obrazala laski

Gość Cozabuty.pl
Fajne i bardzo atrakcyjne buty na jesień są takze u nas www.Cozabuty.pl wybór jest naprawdę szeroki.

Gość malwina b.
No rzeczywiście są śliczne, ale czy są również przyzwoicie ciepłe? Tak naprawdę jeszcze nie było w tym roku brzydkiej pogody - pytanie co będzie dalej. Bywało, że na 1 listopada już padał śnieg. Nie wiem czy długo w nich pochodzisz ;-)

Gość randika
jankeska k. - ale buuty. Szukałam czegoś takiego. Wyzywające - mój facet będzie pod wrażeniem ;-) Coraz trudniej o znalezienie bucików we wzorze, który nie jest taki oklepany. Te, które pokazałaś są super. Jak dobrze zagadam to facet mi je zasponsoruje ;-)

Gość mainerwaina
Są okropne, buty jak dla prostytutki, lub wyjatkowo brzydkiej kobiety, która odwraca uwage od tawrzy..