Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JJanka Cichocka

dzisiejsza mlodziez jest taka tepa i prostacka czy tylko mi sie wydaje?

Polecane posty

"no tak mieszkanie patologia ma za free poyebany kraj" akurat klasycznym przykładem zupełnego schamienia i patologii to ty jesteś.

Gość heh azjatycki tygrys
szybciej upada niż buduje potęgę i tak od 4000 lat :D pozdrawiam tępą strzałę od chińskiego , jak się nauczysz tych ich 20 kilka dialektów to podziwiam , tylko pytanie jak to możliwe jeśli nawet dobrze swojego języka nie znasz??

"wiec prawie wszyscy zyli wlasnie w takiej patologi co pisalam" jasne. może w jakimś tam twoim patologicznym środowisku. nie wmówisz mi że normalne było że wszyscy się non stop napierdalali. rodzice dzieci, młodzież nauczycieli itd itd.

Gość pewnie ze byli
Przeeciez to TY mi zarzuciles ze wstyd być tępym nieukiem bo nie znam jezyka obcego,, wiec prosze napisalam tobie ze jesli uwazasz siebie za NIE za tepego nienauka to pisz don mnie po Chinsku jak jestes taki wielceynteligentny Ja dla ciebie jestem tepomym nieukiem, teraz "koffaanie" udowodnij mi TY swoją bystrosc, chyba ze peniasz .Dla mnie jelsi nie znasz chinskiego tez jestes tempym nieukiem tak jak ja dla ciebie bo nie znam ang.Prosta polityka

Gość pewnie ze byli
!offerma non stop pisze ze spieciwiam sie biciu dzieic i to NIE było normalnie, ale niestety takie akcje byluy na porządlku dziennym i nikt nie reagowal jeslio dziecko do szkoly przychodzilo posiniaczone , ewidentnie pobite, lub nauczyciel trzaskal ucznia bo źle kartkowke napisal,nie umial czego odp. to bylo kiedy na porządku dziennym , i nie jest to dla mnie normalne, ale taka codziennosc byla, dzien w dzien dziciaki dostawaly lania pasem ,miala pregi na camym ciele i kto sie tym przejmował? nikt

Gość taka prawda ze babochlop
offerma pierdolisz. jak ci kiedy jakis gowniarz wpierdol spusci to bedziesz inaczej na to wszystko patrzyc i ciekawe czy wtedy bedziesz to bydlo bronil. Co ty kurwa siedzis znon stop w klopie i na zewnatrz nie wychodzisz nie widzisz jak jest? Nie widzisz tego prostactwa na ulicach tej agresywnej mlodziezy, ni edlatego ze im ktos przekazal zle wzorce czy tam nie przekazal zadnych tylko dlatego ze te wzorce przekazuja im ich kumple kuple kupli inni mlodociani przestepcy i oprawcy. A pierwotnym zrodlem nie sa ich starzy ani zaden kurwa inny diabel tylko kretynskie filmy, strony internetowe, gry programy, muzyka, kultura, wspolczesne obyczaje. Dlatego wlasnie TERAZ, DZISIAJ jest tak chujowo a kiedys tak nie bylo bo kiedys nie bylo tego calego chalmu z zachodu i innego syfu trendow i mody z doopy

"Nie widzisz tego prostactwa na ulicach tej agresywnej mlodziezy" widzę twoje prostactwo i prymitywizm. naprawdę trudno mi sobie wyobrazić coś gorszego. każdym swoim postem potwierdzasz to co mówiłem. jakim ty możesz być przykładem dla kogokolwiek? tylko przykładem chamstwa i prymitywizmu. no i skoro młodzieży proponuje się takie wzorce to taka ona później jest.

Gość taka prawda ze babochlop
ale ja nie leje ludzi na ulicy. A ciebie naprawde powinni tak porzadnie po tym lbie naprac zeby ci sie wreszcie cos w nim przejasnilo

bo za cienki jesteś. ale widzę że masz wielką ochotę. szkoda po prostu na ciebie głąbie słów.

Gość offerma popiera agresje
wsrod mlodziezy cos nieslychanego :)

popieram odpowiedzialność wśród dorosłych bo to oni odpowiadają za świat jaki tworzą i młodzież jaką wychowali. osłabiają mnie tchórze i głupcy którzy nie potrafią wziąć odpowiedzialności za swoje czyny tylko szukają usprawiedliwień w "filmach, grach i kolegach".

Gość Byku

Młodzież teraz to nie to samo jak kiedyś mimo ze mam 21 lat dopiero i mozna mnie nazwac młodym ale mam spore doswiadczenie dzisaj  jak ja widzę np na fb  jak się chwalą ze palą fajke wodna czy tam e papierosa  lub sluchajają muzyke na głosniku w autobusie albo nie ustepują miejsca starszym  dla mnie to ...yzm  młodzi nie znaja tego jak cięzko zarobic na  sb i na rodzine i nie mają szacunku  do starszych