Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mundurek

Polskie szkoły w UK.

Polecane posty

Gość Jest taka szkola w Amersham
Pod londynem . Koszt ok 200 f za rok

Gość fghjkl
mieszkam w uk odkad mialam 12 lat teraz mam 18 i w zyciu niebylam tu w polskiej szkole[ moim zdaniem to glupota

fghjkl --> czemu glupota? mylisz szkole 2 godziny raz w tygodnniu z taka prawdziwa szkola. to sa tylko dodatkowe zajecia i okazja zeby sie spotkac z innymi poslkimi dzieciakami, jak widac, moze byc prawie za darmo (za przedszkole place o wiele wiecej..).

Gość Mundurek
Nie jestem zaskoczona tym, że rozmowa stoczyła się na kwestie finansowe. Nie rozumiem tego, że ludzie kłócą się o przeznaczenie kilku funtów na szkołę, podczas gdy więcej pieniędzy wydają na alkohol, ciuchy, kosmetyki itp. No nic, chyba lepiej wydać kasę na gorzką-żołądkową niż na szkołę dla dziecka. Polakom wiecznie za drogo! Wstyd! Nigdy nie dogodzi się POLAKOM, bo WAM wszystko powinno należeć się za darmo. Zdesperowana - jak tu usiłować tłumaczyć komuś zalety szkół, skoro za taka "bzdurną naukę" trzeba BULIĆ kilka funtów. Z całą pewnością Twoje dzieci znajda coś ciekawego w takiej szkole, ale Ty chyba, podobnie jak ja, stoimy nie w tym samym szeregu, co (niestety) większość forumowiczów. Pozdrawiam wszystkich tych, których opanowała chciwość :))))