Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roland z pieśni o Rolandzie

HAHA KOBIETY NIC MI NIE MOGĄ ZROBIĆ

Polecane posty

BO SĄ: MAŁE !!! SŁABE!! PACHNĄ! LUBIĄ CZEKOLADE MAJĄ PĘPEK MAŁE STOPY GŁADKĄ SKÓRE I JAK MNIE WKURWIĄ TO DO SZAFY ZAMKNE ALBO PODUSZKĄ PRZYDUSZE I SPOKÓJ. I CO MALUCHY MI ZROBICIE? SPOKÓJ MA BYĆ !!!

Nie rozkochata mnie bo ja jestem złym panem. I co teraz maluchu? Wczoraj szedlem z pracy. Ciemno jak cholera, idzie dziewucha, pusta ulica. Pomyślalem że nastrasze więc przyspieszylem kroku. Potem ona, no ale wiadomo że takimi małymi nózkami to najwyżej dreptać można a nie uciekac. Dogoniłem dziewoje, juz płacz, beksa cholerna od razu ryczy nie wiadomo jeszcze o co chodzi a juz placz. Przeszedlem obok niej i poszedlem do domu jak lord. Ale musiala być przerażona. Haha !!! Widzita jak latwo was nastraszyć? Małe cholery. Cwane za dnia.

Aha i jeszcze jedno, jesteście chore psychicznie. Zauwazylem ze chodzicie sikać co 5 minut, i to PARAMI ! wlazicie do jednego kibla we dwie albo i gromadą i sikacie bezwstydnie jedna obok drugiej. Jedna sika, druga błyszczykiem czy czyms tam usta smaruje, potem zmiana. Normalnie schizofrenia. Jakby dwoch facetów wlazło do kibla to by ochrona wezwała gliny.

Jeden pan mnie tak kiedyś nastraszył jak Ty tą dziewczynkę, no może troszkę bardziej :). Do dzisiaj płacze za swoimi jajami.

"Daj buzi" ok "ała, kłujesz" A co mam kurwa robić? Nie jestem gładkobuźką dziewczynką. Kuje bo mam szorstką gębe i tyle. CHolerne dziewuchy. Mam piwnice 120m2 i tam was pozamykam. A pająki łażą jak koty. Będzie płacz i sikanie po stringach ze strachu. Jestem ROland, pogromca dziewuch. I nic mi nie możeta zrobić bo jesteśta mikrusy. A teraz spać w różowych piżamach! ALE JUŻ !!!

refforma widze cwana jesteś bardzo ale ja nosze bokserski suspensor i możesz mnie łomem po jajach bić ja nie odczuje, gorzej jak ja Cie za cipke złapie to od razu nabierzesz rozumu. Gówniaro jedna

myszami

Gładkobuźką dziewczynką pewnie nie jesteś, ale z pewnością stać Cię na maszynki do golenia.

Dziewczyny są durne. Kiedyś zaprosilem jedną na działke i odmówila bo powiedziala ze tam są żaby... No to co KURWA ze są żaby? Żaby to nie skorpiony czy trygrysy. Kiedyś po wódce wygralem zagralem z kumplami i ZJADLEM żabe a wy sie boita że żaba skacze w trawie...no litości...Idźta spać na prawdę

Gość kto by się chciał
zakochiwać w jakiejś cieknącej śluzem dziurze z hormonami zamiast mózgu? chyba prawik bez zęba

A może wy bez bajeczki niezaśnieta? Moze wam zaśpiewac kołysanke - iskierke ?

Na Wojtusia z popielnika iskiereczka mróga, chodź opowiem Ci bajeczke bajka będzie długa,.. Była sobie baba jaga, miała chatke z masła (albo drewna) i coś tam dalej. Starczy.!! Spać gówniary ! Bo Pan chce sobie whisky nalać, papierosa zapalić i nie słychać trajkotania

Gość Jest dobry
Dobry jest przyznaję ;)

Gość Jest dobry
50+ ?

Ja Ci dam 50+ mała cholero. 26. Łyso ? Mała cipko? SPAĆ! ALE JUŻ! Bajek więcej nie bedzie bo jesteśta niesforne.

Żadnego buzi na dobranoc. Nasmorołyście się jakimiś balsamami i niesmak będę miał do rana. Wole gorzał dobry a nie wanilie, białą herbate i brzoskwinie w jednym. Ble