Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

millutka

zakonczyc znajomosc?

Polecane posty

moze wypisze w punktach zeby sie nie rozpisywac -znamy sie ponad rok jak sie poznalismy mialam faceta on zawsze powtarzal szanuj ja drugiej takiej nie znajdziesz -gdy moj mnie uderzyl jego spotkalam wychodzac i mnie przygarnal do siebie na noc,myslal ze do niego nie wroce a ja wrocilam on sie obrazil na kilka miesiecy -gdy juz sie pogodzilismy bylo super nosil mnie na rekach i wogole bylismy blisko siebie -z facetem mi sie nie ukladalo spotykalam sie z nim duzo o nas rozmawialismy -gdy wyjechal na wakacje zostawilam faceta mialam nadzieje ze bedziemy razem -on prawie wogole sie nie odzywal jak wrocil tak samo spotkalismy sie po prawie tygodniu -potem nie widzielismy sie jakies 2 tygodnie i malo slyszeli olalam go -w sobote sie spotkalismy i wygladalismy jak para potem sie przespalismy razem -po tym wszystkim rozmawialismy i on mi powiedzial ze musi sobie wszystko w zyciu poukladac a potem zobaczymy -kiedys mi powiedzial ze on mnie bardziej niz lubi tej soboty zapytalam go co znaczy jezeli facet mowi do kobiety ze bardziej niz lubi odpowiedzial ze kocha nawet nie wiem czy skojarzyl ze to o niego chodzi -wczoraj sie odezwal,dzisiaj ja go zlapalam ale tylko na 2 minuty mowil ze zadzwoni wieczorem nie zadzwonil -boje sie ze sie zaangarzuje zbyt mocno i bede cierpiala znowu przez faceta -co o tym myslicie?

Uporządkuj swoje sprawy, dziewczyno. Przeskakiwanie z jednego łóżka do drugiego, nie wróży nic dobrego.

-zapomnialam jeszcze napisac w niedziele mi powiedzial ze skoro sie przespalismy razem to jestesmy razem a mi to wcale na zwiazek dwojga ludzi nie wyglada -nie wiem nawet na czym stoje chcialam z nim o tym pogadac dzisiaj ale nie zadzwonil

z facetem nie jestem od ponad miesiaca,przespalam sie z nim ale wcale tego nie zaluje nawet jak by to mialo byc jednorazowa przygoda

Gość jaka podobna historia do mojej
mam nadzieję,że nie w tym samym mieście? gdzie to?? ile lat ma ten facet

Gość jaka podobna historia do mojej
ufff :p a mój 29, chociaż tyle

Gość alalakalakjaaj
pojedz do niego pogadajcie w 4 oczy a nie przez telefon

Gość alalakalakjaaj
bo nie wiesz na czym stoisz

bede sie z nim widziec najwczesniej w sobote bo on pracuje i nie moze sie w tygodniu spotkac a mnie to gryzie az dola zlapalam:/

Gość ddsaaf
sama nie wiesz czego chcesz

Gość ty wiesz co ty
kto spojrzy na to z gory powiadasz.......a nie z boku przypadkiem?

Gość ty wiesz co ty
jest roznica i nie NIECH BEDZIE bo to bardzo powazna sprawa