Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enjadtka

Katar w 2 miesiacu ciazy - grozny wg lekarza? :/

Polecane posty

Gość enjadtka

hej, wczoraj bylam u lekarza jestem w 2 miesiacu ciazy, tzn jego polowie, i on mi powiedzial zeby przez miesiac starac sie nie zachorowac, nie miec nawet kataru bo dziecko wlasnie przechodzi bardzo wazny rozwoj teraz. U mnie w rodzinie jednak maja ten katar, jedna osoba kaszle... mam sie przeniesc na male wakacje do kogos z rodziny czy co? :/

Gość enjadtka
oczywiscie do tej zdrowej czesci rodziny...

hmm no nie wiem ja miałam ostre zapalenie pęcherza na początku 2 miesiąca,w 4 miesiącu ostrą anginę (przez tydzień ledwo mówiłam ;/ dziecko jest zdrowe i ma się dobrze,ma 7 miesięcy i narazie nie miała nawet kataru ;)

Gość a ja.....
wiesz, są teorie, że choroba może być zagrożeniem dla ciąży, ale mnie mówili, że to raczej wysoka gorączka. Straciłam ciążę w 13tc- w ciągu tygodnia przestało bić serduszko, zrobiliśmy badania nawet genetyczne i wszystko było ok, podejrzenie to właśnie zapalenie płuc, które przechodziłam właśnie w tym czasie ale wydaje mi się, że płód był zbyt słaby :( przecież miliony kobiet choruje w ciąży i jest ok. Gdy byłam w drugiej ciąży, mówiono mi, żeby nie bagatelizować żadnego katarku i od razu do lekarza

Gość enjadtka
acha, no ja juz nie wiem sama co robic, moze lekki katarek mam... boje sie byc we wlasnym domu!

Gość nie no usg
mnie lekarz powiedział że jeśli z ciąża jest wszystko ok i płód jest zdrowy to przeziębienie nie zaszkodzi.