Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mjjljlj

Ciotka upokorzyła kuzyna uważam że dobrze zrobiła?

Polecane posty

Gość mjjljlj

Czy dobrze moja ciotka zrobiła robiąc wstyd swojemu synowi? [14.09.2011] 09:38 mjjljlj Kuzyn jako jedyny w rodzinie nie poszedł na studia. Ja od października studentka 1 roku administracji a kuzyn to tępak. * świadectwo same dopuszczające i dostateczne * egzamin maturalny to już brak słów, specjalnie spisałam sobie wyniki - matematyka 30% - j.polski 44% - j.polski ustny 40% -j.angielski 40% -ang. ustny 30% a z egzaminu zawodowego również nie miał lepiej - cz. gastronomiczna 50 % cz.ekonomiczna 50% - cz. praktyczna 85% Czyli tak naprawdę on nie wiele wyniósł ze swojego technikum. A moja ciotka narobiła mu wczoraj siary przy rodzinie, aż było mu głupio. Dobrze zrobiła jako matka, to było wychowawcze posunięcie.

Gość dcfghdrtujh
wedlug mnie to chore co piszesz. czy jezeli ktos nie idzie na studia to glupek lub gorsza osoba???? i ty i ciotka jestescie stukniete. kazdy ma prawo decydowac o swoim losie. co wam do tego czy pojdzie na studia czy nie? i tak go nie zmusicie wiec uwazam takie akcje za glupie

Gość 5rvbuy
wow, a ty chcesz podnieść swoją samoocenę 19 latko???

Gość zaduma
Twoja ciotka jest beznadziejna i prostacka, az dziw że ten chłopak jeszcze nie oszalał przy takiej osobie, którą musi nazywać swoja matką. Bardzo mu wspólczuję i gratuluję wyników w nauce, bo przy takiej mamuśce to nie lada osiągnięcie.....

Gość 5rvbuy
a ty pewnie studiujesz na kierunku który nie ma przyszłości- zarządzanie i marketing??? :D czy może na prywatnej gdzie też każdy tępak się może dostać. Dziś nie liczy się nie tylko papier ale to czy przede wszystkim masz "fach" w ręku- czy umiesz coś robić, bo takich po studiach z marną teorią jest multum.

Gość mjjljlj
To było wychowawcze podejście z jej strony, może chciała wzbudzic w nim ambicje ale on się niczym nie przejmował z tego co matka mówiła tylko stwierdził że takie wyniki są wystarczające, aż sobie wszystko na kartke przepisałam bo nie mogłam uwierzyc że mamy takiego tępaka w rodzinie :D

Gość lekarska porada
jeśli uważasz za dobre postępowanie upokorzenie kogokolwiek, to Ty sie lecz a nie siedź na cafe

Gość 5rvbuy
wychowawcze :D :D :D mam nadzieję,że ty matką nigdy nie będziesz :D a nie potrafiłaś zapamiętać jego wyników? za trudne? czy taki tępak jesteś? :D

Gość cure
Puknij się w pustą główkę, dziewcze :) I zastanów się, kto w Twojej rodzinie jest tępy, a kto nie. :)

Gość dcfghdrtujh
autorka ma chyba wiele kompleksow jak jej ciotka i musi sie dowartosciowac studiami :D zalosne. miejmy nadzieje ze sama nie bedzie matka bo czegos jej brakuje :)

Gość cure
Swoją drogą, po co na studia idą ludzie, którzy mają poważny problem z ułożeniem zdania tak, żeby ktoś oprócz niej mógł to przeczytać.. :)

Gość sgdfhd
haha administracja. dziecko nie wiem czy wiesz ale na 90% wspomożesz rzesze bezrobotnych w polsce. a ten "tuman" skonczył jakies techniku, odrazu idzie do pracy i pracodawca jest swiadom ze gostek jest swierzo po szkole wiec trzeba przyuczyc do zawodu ktory ma wyuczony w przeciwienstwie do ciebie. on podlapie temat w robocie i bedzie zarabiałdwa razy tyle co ty na kasie w biedronie. jak nie 3 razy tyle.

Gość gredv
co za idiotka

Gość pszczółek gucio
hehe śmieszna jesteś autoreczko, na dzień dzisuejszy to twój kuzyn jest lepszy, bo ma doswiadczenie zawodowe, a ty ?? kompletnie nic, tak jak piszesz jesteś dopiero na 1roku, anwet nie zaczęłaś sie jeszcze uczyć a juz piszesz jak byś te studia ukończyła, bzdura totalna, dam przykład mojej szwagierki, studiowała bardzo długo, ma magistrat, szukała pracy, szukała i szukała i szukała, nawet na KASIE JEJ NIE CHCIELI, wkurzyłą sie bo było jej szkoda kolejnego roku bezczynnego, i zrobiłą sobie roczne studium zaoczne czy wieczorowe, jakoś tak,z praktyką, i zaraz pracę znalazła, pracuje przy projektach unijnych, te studia, i mgr jej do niczego nie potrzebny, bo w dzisiejszych czasach ile masz tytułów się nie liczy, tylko doswiadczenie, ona teraz żałuje ze tak długo studiowała, kierunek który jest do niczego, zamiast od razu zrobić sobie odpowiedni fach, więc teraz nie ma nic lepszego jak technikum czy nawet zawodówka, bo z tych szkół wychodzisz z odpowiednim fachem i doswiadczenie, małym ale zawsze na początek wystarczy, wiec śmieszna jesteś, jesteś bardzo pusta, i uważasz sie za lepszą bo idziesz na studia, hehehehehe powiedz to samo za 5lat ciekawe czy ci sie zdanie nie zmieni, jak twój kuzyn będzie zarabiał krocie a ty będziesz błagała państwo o zapomogę,

Gość pszczółek gucio
hehe śmieszna jesteś autoreczko, na dzień dzisuejszy to twój kuzyn jest lepszy, bo ma doswiadczenie zawodowe, a ty ?? kompletnie nic, tak jak piszesz jesteś dopiero na 1roku, anwet nie zaczęłaś sie jeszcze uczyć a juz piszesz jak byś te studia ukończyła, bzdura totalna, dam przykład mojej szwagierki, studiowała bardzo długo, ma magistrat, szukała pracy, szukała i szukała i szukała, nawet na KASIE JEJ NIE CHCIELI, wkurzyłą sie bo było jej szkoda kolejnego roku bezczynnego, i zrobiłą sobie roczne studium zaoczne czy wieczorowe, jakoś tak,z praktyką, i zaraz pracę znalazła, pracuje przy projektach unijnych, te studia, i mgr jej do niczego nie potrzebny, bo w dzisiejszych czasach ile masz tytułów się nie liczy, tylko doswiadczenie, ona teraz żałuje ze tak długo studiowała, kierunek który jest do niczego, zamiast od razu zrobić sobie odpowiedni fach, więc teraz nie ma nic lepszego jak technikum czy nawet zawodówka, bo z tych szkół wychodzisz z odpowiednim fachem i doswiadczenie, małym ale zawsze na początek wystarczy, wiec śmieszna jesteś, jesteś bardzo pusta, i uważasz sie za lepszą bo idziesz na studia, hehehehehe powiedz to samo za 5lat ciekawe czy ci sie zdanie nie zmieni, jak twój kuzyn będzie zarabiał krocie a ty będziesz błagała państwo o zapomogę,