Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annngella

problem z ginekologiem

Polecane posty

Gość annngella

hej dziewczyny czy wizyta u ginekologa jest konieczna po 8 tygodniach po porodzie??ja urodziłam 4 sierpnia jak mineło to8 tygodni moja gin była na urlopie po jej urlopie wizyte mam na 15 wrzesnia niestety dostałam okres wiec wizyte dopiero bede miała gdzies za miesiac ...wogole po porodzie krwawiłam 2 miesiace pierwszy okres trwał12 dni teraz mam 2 obudziłam sie cała zalana krwia ...czy gin nie powinna mi dac jakis wczesniejszy termin ???jak było u was??

Gość annngella
prosze o porade

Gość cure
Ja niestety w ogóle nie poszłam. Teraz żałuję, bo powinnam była to wszystko zamknąć, posprawdzać. Wszystko jest w porządku, nawet okres mam mniej bolesny, niż przed ciążą.. :) Nie poszłam, bo albo nie miałam czau, albo siły. I poza tym, do teraz boli mnie blizna po nacięciu i po prostu chyba bałam się bólu.. :)

Gość cure
Myślę, że jak Ty masz takie problemy z krwawieniem, powinnaś się zgłosić, nawet po 8 tygodniach..:)

Gość do gina należy zgłosić się
6 tygodni po porodzie, czyli po prostu PO POŁOGU ale czy to będzie 6,8 czy 10 tygodni nie ma aż tak ogromnego znaczenia ważne jest by jednak pójść i skontrolować czy wszystko jest w porządku

Gość annngella
ja miałam ciecie cesarskie :(jak była u mnie połozna to mowiła zeby koniecznie przyjsc wogole sie dziwiła ze tak długo krwawie

Gość cure
Matko, to leć i wpychaj się bez kolejki, bo to się może źle skończyć.

Gość niech sobie da spokój
leć do gina, nawet innego, nawet prywatnie, ale leć! jak ty po cc krwawiłaś 2 MIESIĄCE, to coś jest nie tak