Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ceruvit

rozłąka strasznie mi źle

Polecane posty

Gość ceruvit

mój mąż wyjechał do pracy za granice, dziś dopiero 2dzień, jest mi bardzo ciężko, nie wyjechał na bardzo długo bo na 4-5tyg ale jakoś nie daję sobie rady, to jego piewrszy taki wyjazd w życiu, tu w kraju miał pracę, ale wiadmoe kazdy chce lepiej zarabiać, ale ja teraz nie wiem czy to był dobry pomysł, jest mi strasznie źle, tęsknię,

Gość tęskniąca 28:)
witaj:) ja jestem w podobnej sytuacji, mój facet też wyjeżdża do pracy za granice, tylko ze u nas trwa to już ponad 2 lata, gdy go poznałam już tam pracował, wyjeżdżał na 8 tyg, potem na 6, a teraz już jeździ na 3 tyg i przyjeżdża na tydz do Pl:) ja już się do tego przyzwyczaiłam, aczkolwiek za każdym razem gdy wyjeżdża, jest mi strasznie smutno i źle, bardzo za nim tęsknię, ale muszę sobie jakoś poradzić, wiem ze jemu też jest źle gdy musi jechać, ale jakoś dajemy radę:) obecnie jest w PL, ale już w niedzielę wyjeżdża:( dlatego rozumiem cię doskonale co czujesz, tęsknota jest straszna, ale dasz sobie radę kochana, to tylko 5 tyg:)

Gość ceruvit
dzięki, my mamy 2letnią córeczkę, w Polsce mąż pracował tak ze był w domu co 2tyg na 3dni,teraz udało mu się wyjechac, nie wiem, mysle ze chyba najgożej będzie do końca tyg, zeby się oswoić z nową sytuacja,

Gość tęskniąca 28:)
tak dokładnie, najgorsze są dwa pierwsze tyg, przynajmniej dla mnie, zawsze gdy wyjeżdża, ja płacze jak głupia, ale inaczej nie potrafię, czuje ze teraz będzie tak samo, a nawet gorzej bo teraz był 2 tyg, i bardzo się przez ten czas zbliżyliśmy do siebie, no ale jakoś trzeba to przeżyć:) damy radę obie:)

Gość ceruvit
a może dasz mi nr gg, bo tutaj to szkoda czasem pisać, a potrzebuję jakiegoś wsparcia, bo tutaj tak naprawdę nie mam nikogo,