Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a niech tam

Proszek do Prania Lovela, Dzidziuś czy co?

Polecane posty

Gość a niech tam
To paczka proszku starczy na miesiąc? :)

Prałam w różnych proszkach (bobas, dzidziuś, lovela, jelp itp) wszystkie są "na jedno kopyto" niczym się nie różnią poza ceną.Szybko przeszłam na vizir sensitive .

Gość do autorki tego topiku
to zależy jak często pierzesz? ja za bardzo nie rozumiem pojęcia- wydajny!? przecież miarka to miarka ale nie o tym jak dla mnie Dzidzius jest ok płatki mydlane maja wade ; pralka owszem się psuje a dokąłdnie bęben jest zmatowaiły i ma osad a ubranka niedoprane i takie jakies "szarawe" PODPASKI ja osobiście po porodzie używałam zwykalych podpasek a po jakiś 3 tygodnaich przeszłam na podkłady bo wtedy leciało więcej i proponuje zaopatrzyc się przynajmniej w 2 opakowania podkładów i 6 paczek podpasek ale tych bez siateczki (jak dla mnie w tym okresie idealne)

Bobini nigdy nie stosowałam. Najpierw Jelpa, potem Dzidziusia. Potem w sklepie internetowym e-chemia znalazłam proszek Celina, ekologiczny, bez fosforanów oraz sufrakantów. Od tej pory używam tylko tego proszku.

Gość gość
Ja wybieram to co akurat jest w promocji badz najtansze. Byle by bylo hipoalergiczne i delikatne. Np mam plyn do prania Bialy Jelen ktory nie jest konkretnie przeznaczony dla dzieci ale wydaje mi sie najbardziej delikatny ze wszystkich.