Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chromianka987657

ja i mój dziwny charakter- czy myślicie że on jest moją stratą czasu?

Polecane posty

Gość chromianka987657

mam taki problem... od jakiegos czasu spotykam sie z chlopakiem ktory mi sie podoba, widywalismy sie dosc intensywnie, czesto, a teraz sie to zmienilo, dopiero w niedziele jestesmy umowieni. i mi sie to nie podoba. I jestem osoba ktora szybko sie przywiazuje, ale tez i szybko odpuszcza skoro widze ze tej drugiej sobie zaczynam byc obojetna. Zauwazam u niego ta obojetnosc, ppisalismy o tym, pytałam, to odpowiedział że u niego nic sie nie zmienilo, jedynie tylko to, że ma nowa prace i nie moze sie w niej zaklimatyzować. jestem osoba raczej z zasadami, jesli mi sie ktos podoba i sie z ta osoba spotykam to tylko z nia, zaden inny facet. ale teraz zastanawiam sie przypadkiem czy on to nie jest moja stratą czasu. co prawda nikogo nie mam na oku, ale boje sie ze sie przyzwyczaję. kiedys rozmawialismy i powiedział, że chce mnie poznać (no ale jak ma mnie poznac skoro tak rzadko sie widujemy?) przez smsy mnie pozna? podoba mi sie, nie bede ukrywać. nic miedzy nami nie bylo, nawet pocałunku. poza tym, wczoraj wyszlo tak ze sie umowilismy dzis na piwko. ale napisał mi że nie pojdziemy na nie bo musi po ponocy pojechać po siostre. no to skoro zaproponował to piwko ... i nie moze... to nie mogl zaproponowac soku? bez sens. jak myslicie, czy powinnam z nim porozmawiac? ale jak zaczne temat to wyjdzie na to ze oczekuje od niego jakiejs deklaracji. z drugiej stroy gdybym mu sie podobala to by chcial spedzac kazda chwile ze mna.

Gość chromianka987657
dziewczyny, co zrobić? ciezko mi z ta myslą że on nic nie robi w kierunku tego 'poznania sie'