Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fjdkfk

powinnam zmuszac do snu w dzien

Polecane posty

Gość fjdkfk

moj 20 miesieczny syn niechce spac w dzien. efekt okolo 17tej jest juz nie do wytrzymania. a o 19tej spi . jest przemeczony a w dzien za zadne skarby nie potrafie go uspac. Mam do robic na sile?

Gość vedhgsdvrhws
a o której Twój synek wstaje??ja miałam podobny problem i ok 7 sciągałam go z łóżka to padął tak ok 14-15i spał godzinke albo 1,5 a potem ok 20 zasypiał i tak do rana podziałało

Gość fjdkfk
miedzy 6.30 a 8ma nigdy niewiadomo kiedy wstanie i od czego to zalezy. normalnie godzina usypiania (wrzasku ) i znow biega ;-(

Gość vedhgsdvrhws
może po prostu nie potrzebuje tyle snu... nie jest juz noworodkiem więc może niech sam zadecyduje kiedy chce spać a kiedy nie

Gość lena0042
witam...skoro trafilam na wasz topik to tez bym mialapytanie odnosnie snu u dziecka..otoz moj synek ma 10 m i pi w dzien co 3 - 4 godz...9( wydaje mi sie ze to duzo jak na takie dziecko) spi ok 1-2 godz zalezy...nasz problem pojawia sie ze snem w nocy..klade synka po kapaniu, gdy wypije mleko do lozeczka musze go jeszcze usypiac ( miziam po plecach) i budzi sie w nocy punkt 2 i placze jak go uspokoje i uspie incudent pojawia sie po 15 min...dodam ze malego klade ok 21 godz i wstaje ok 5,30...jak myslicie czym moze byc spowodowane takie zachowanie dziecka

Gość może mu się pić chce
?

właśnie moze daj mu wtedy pić, albo mleko? a co do autorki może spróbuj uśpić małego w wózku ( nie wiem w sumie jak on zasypia), bo mój mały ma prawie 20 miesięcy, ale śpi po południu 2,3 godziny bez snu byłby nie do wytrzymania

Gość nie zmuszaj .......
dziecka do snu - widocznie nie potrzebuje a ty jakbys sie czula jakby ktos kazal ci spac a tobie by sie nie chcialo moja corka odkad skonczyla 1.5 przestala spac w dzien - po prostu nie dalo jej sie uspic wiec dalam sobie spokoj i odkad skonczyla te 1,5 roku - wstaje rano o 8 rano a idze spac o 20