Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łapa./

Raz jeszcze: Piszę do niej jako inny...

Polecane posty

Gość Łapa./

Zrobilem glupia rzecz. Otoz mam dziewczyne od poltora roku. No i niestety jestem o nia zazdrosny. Wiem ze nie jestem chlopakiem jej marzen, jestem raczej przecietny. W kazdym razie zaczalem sie podszywac pod jakiegos kolesia... pisalem do niej na gg. Byla mila dla mnie, ale od razu napisala ze nie jest wolna. Ucieszylem sie, ze jednak jest mi wierna, ale zaczalem pisac do niej mile rzeczy i ze chcialbym sie spotkac zeby sie poznac tylko... Nawet wyslalem zdjecia! (jakiegos przystojniaczka z neta). I znowu zaczalem prosic o spotkanie. I ona sie zgodzila. Nie wiem co teraz zrobic... I czy to znaczy ze ona chce mnie zdradzic?

Gość to znaczy ze jest z toba bo
nikogo nie ma lepszego akurat, ale jak tylko sie trafi to kopnie cie w dupe

Gość Łapa./
Ale ona na początku nie chciala sie spotkac... i nie wiem co powinienem teraz zrobic? przyznac sie? zerwac?

Gość to znaczy ze jest z toba bo
a rob co chcesz, chcialo ci sie bawic w jakies durnoty to masz nie chciala, to czemu teraz chce albo jej ufasz albo nie, zdecyduj sie i wybieraj, za ciebie mamy mowic?

Gość Lidka1254568
Jestes chorym, zazdrosnym, niezrownowazonym facetem ! Jezeli twoja dziewczyna sie dowie ze sie podszywasz - kopnie Cie z zadek ! Dlaczego nie masz do niej zaufania ? Zdradzila Cie juz ? Ty ja zdradziles ? A moze zdradzila Cie byla dziewczyna ? Taki zwiazek nie ma szans.

Gość proszę bardzo
zerwać

Gość Łapa./
Zaluje ze zaczalem... nie robie jej scen zazdrosci, nic nie mowie kiedy np idzie pogadac z jakims kolega. Tylko mi przykro sie robi ale jej nic nie powiem!

Jeśli nie jesteś facetem jej marzeń i takie akcje to nie wiem czy jest sens to ciągnąć.

Gość Lidka1254568
Nie masz do niej zaufania , inaczej nie zrobilbys takiej akcji. Nie wystarczylo Ci ze podziekowala przystojniakowi za pierwszym razem ? Po co ja kusiles i prosiles ? Nie macie szans, ty sie zabawiasz w detektywa bez podstaw - a pozniej szukasz " czy by cie zdradzila ". Dorosnij najpierw.

I ona sie zgodzila. Nie wiem co teraz zrobic... I czy to znaczy ze ona chce mnie zdradzic?" nie to oznacza że własnie spotyka sie z niezłym kretynem !

Nawet jesli wpadles na taki głupi pomysł...no to juz za późno zeby zeby to oceniac. Zastanawia mnie jedynie, jesli jest wszytsko u Was w 100% ok, to Twoja dziewczyna spławiłaby Ciebie-jako tego kolesia i by sie nie umowiła. Jesli jest Ci dobrze w zwiazku to nie szukasz okazji do spotkan z innymi nieznanymi kolesiami z neta!

No i się rzucili na chłopaka. Oczywiście w jej zachowaniu nic złego nie widzicie? Dała się podejść przystojniakowi i pewnie by ze swoim chłopakiem zerwała jakby on był prawdziwy i ją chiał. W sumie dobrze, że się przekonał.

Gość Łapa./
Ona czasem spotyka sie ze swoim kumplem a pozniej sie ze mnie nabija ze on jest fajniejszy i jest wyzszy ode mnie a ja to taka sierota. Chcialem sie po prostu upewnic. Macie racje. do pięt jej nie dorastam.

No i się rzucili na chłopaka. Oczywiście w jej zachowaniu nic złego nie widzicie?" nie wiesz dlaczego Looser ? to ci wytłumaczę !!! nikt przy zdrowych zmysłach będąc w zwiazku gdzie wszystko jest w porządku nie wymyśla takich bzdurnych zabaw jak autor tego topika ... i czego to ma dowodzić że rozpoczęła rozmowe z tym kolesiem i ze zgodziła sie spotkac z fikcyjnym "gosciem" okazała sie dziwką,zdradziła go ? nie kumam koleś na własne życzenie pierdoli swój związek ale czemu ? to nie mam bladego pojęcia

Gość Łapa./
Wiem ze zachowalem sie jak kretyn. tylko nie wiem co dalej.

Ona czasem spotyka sie ze swoim kumplem a pozniej sie ze mnie nabija ze on jest fajniejszy i jest wyzszy ode mnie a ja to taka sierota. Chcialem sie po prostu upewnic. Macie racje. do pięt jej nie dorastam. Po huuuu jesteś z laską która Cie wyśmiewa.. skoro On taki fajniejszy i wyższy i w ogóle to niech się z nim spotyka.. ...do pięt jej nie dorastam!...a może to Ona Tobie?

Gość nie mow jej nic i
sie z nia spotkaj jako ten gosciu:) , umowcie sie gdzies ,zapytaj co tu porabia jak bedzie krecila olej ja nie badz z klamczucha w zwiazku:) spotkaj sie z nia i zerwij:)