Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna 8321

Mój facet nienawidzi gdy jestem smutna, zła, lub mam focha, dlaczego? Każdy ma

Polecane posty

Gość dziewczyna 8321

czasem zły dzień, a ja mam być cały czas zadowolona, uśmiechnięta od ucha do ucha, nie mogę być smutna bo zaraz ma focha na mnie:o przecież każdy człowiek ma czasem zły dzień, chce wyciszenia i nie ma ochoty na śmiechy. To nie jest tak że ciągle mi sie to zdarza, ale bywa:o a on zaraz wielce obrażony.

ja pierdziele jak facet moze wgl nienawidzić za cos ukochana osobe :D juz nie mowie o tym by wspierac i wyciagac z tego złego nastroju : ) lepiej zmien faceta bo zle sie dobraliscie

Gość dziewczyna 8321
nie ryczę wogóle przy nim, i jak już napisałam że nie zdarza się często taki dzień, więc nie powinien się obrazac

Gość dziewczyna 8321
jak jest mi smutno to bije mnie penisem po czole:( jestem już zmęczona tym.

Gość dziewczyna 8321
marny podszyw:o

Gość delicje Windsor
Lucy Windsor ty jak już coś palniesz :o

Gość po co to pytanie na forum
nich kupi gumową lalę ona zawsze będzie w tym samym nastroju idiota nie facet

Gość dziewczyna 8321
nasz związek poza tym problemem, jest naprawdę udany. Więc nie wiem jak mam to rozwiązać, nie chce go zostawiać, ale jak postępować w tej sytuacji?

Gość jiojioj
a com twoj facet to typ amerykanina - wiecznie chodzi z rozdziawiona geba i usmiechem od ucha do ucha?

Gość tez tak mam a w dodatku ostatn
ie miesiace to ja non stop jestem smutna i zla, chyba mam jakas depresje, on jest na mnie zly lub obrazony, albo ma to gdzies

Gość dziewczyna 8321
no właśnie on może mieć zły humor, gorszy dzień. Ale ja nie:o to jest chore moim zdaniem

Gość dziewczyna 8321
odkąd jesteśmy razem nigdy nie urządziłam żadnej szopki, typu gniewanie się i nie odzywanie przez kilka dni, praktycznie nie mieliśmy poważnej kłótni, jestem osoba spokojna, nie czepiam się o bzdury, poprostu czasem w pracy coś nie pójdzie, bywa że źle się czuje i potrzebuje chwili spokoju, wtedy widzę jak mu już coś nie pasuje, i jest obrażony:(

Gość dziewczyna 8321
eh nie rozumiem jego zachowania

Gość koszysta
Byc moze on mysli, ze prawdziwa przyczyna twojego zlego nastroju tkwi w czyms innym. np zle czujesz sie w jego towarzystwie itd itp generalnie chodzi mi o to, ze moze to wynika z jego kompleksow i niskiej samooceny.

Gość kobiety są z weus mężczyźni
przeczytaj książkę kobiety są z wenus mężczyźni z marsa. Tam jest to wszystko pieknie opisane. To smutna ale prawdziwe! Facecic są tak skonstruowani że oczekują od swojej kobiety że bedzie trsyakć energią i będzie się zawsze uśmiechac. Jak czytalam ta ksiązke to mialam ochote ja podrzec ale w gruncie rzeczy skoro ktos to opisal.... Zaraz mnie tu zbluzgają :D

Gość jasnacholercia
Facet, gdy widzi babkę smutną czuje się jak w potrzasku. Nie wiem jak ją ugryźć i rozgryźć. wiadomo, że każdy facet zaraz by służył radą albo ZROBIŁ coś, żeby jej się polepszyło. A jeśli Tobie się nie polepsza, to on wpada w doła z frustracji, że jego męskie sposoby nie działają na Twoje depresyjne stany.

Też tak mam tylko że już z moimi humorkami nie mogę się powstrzymać nie wiem co mam robić on się coraz bardziej wścieka na mnie, próbuje się zmienić nic mi to nie pomaga nie dawno straciłam przyjaciółkę... Koleżanka mi powiedziała że mogłam się zmienić przez utratę przyjaciółki, że brak mi bliskości i wygłupiania się itd. No ale nie wiem co mam zrobić by NIE WŚCIEKAŁ SIĘ NA MNIE za to że mam humorki raz jest mi źle, raz dobrze.... Wkurzam ludzi jak to inni mówią mi ale trudno.... Muszę się pogodzić pomóżcie mi tylko z tymi Humorkami co ja mam zrobić ?

Gość gość
"Humorki", nie umiesz nazwać inaczej swoich emocji? Jak ma być dobrze, jak ludzie nie potrafią nazywać swoich emocji i odczuć.

Gość gość
Basia13911 jestes ociezala umyslowo? Temat sprzed 3 lat:D

Gość gość
Basia13911 jestes ociezala umyslowo? Temat sprzed 3 lat:D

Gość gość
No i co z tego, że sprzed 3 lat?? Po co zaczynać drugi taki sam temat??

Gość gość
bo baba odpisala na temat, a tych ludzi juz od dawna tu nie ma nie ma i nie odpowiedza:D

Gość gość
fochy to może mieć kilkuletnie dziecko a nie dorosła kobieta. wracaj do przedszkola

Gość gość
Zauważ, że Basia odnalazła ten temat, bo SAMA PROSI o poradę! a nie radzi osobie sprzed wieku :P