Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fldaagdadg

Praca pizzera? Czy potrzebne jest do tego koniecznie

Polecane posty

Gość fldaagdadg

wykształcenie gastronomiczne? bo jeśli nie umiem robic pizze i byłby zainteresowany taką pracą?

Gość musisz miec tylko
w takich lokalach szkola pracownikow. wiem, bokiedys pracowalam. Kazdy moze robic pizze o ile ma checi i jest obrotny. Kiedys ielismy pizzer mechanika smochodowego. jaka to pizzeria?

Do lepienia placków nie jest potrzebne :) Z wykształceniem gastronomicznym możesz np. zostać kierownikiem kuchni dużego lokalu.

Gość fldaagdadg
To jest lokal w którym właściwie robiona jest sama pizza, są jeszcze hamburgery, hot dogi, chesburegy, zapiekanki i kebab ale z tym nie będzie problemu. Interesuje mnie praca pizzera :) zwłaszcza że mam skończone technikum gastronomiczne ale tytułu technika nie zdobyłem.

ja dawno temu dorabiałem w pizzerii jako dostawca, a gościu który robił pizze miał 18lat, zero doświadczenia i wykształcenie gimnazjalne. dostaniesz przepis i trzeba się go trzymać, nic trudnego.

Gość rtuyrtrt
w naszych pizzeriach biorą wszystkich, dlatego smakuje to jak smakuje, nic się martw :D ps. nie pluj do ciasta, to nieładnie :D

Gość fldaagdadg
tajemnica_on, tylko że to pewnie były inne czasy , kiedy tak nie patrzyli na wykształcenie, w innej restauracji ubiegałem się o stanowisko to usłyszałem że potrzebują kogoś z tytułem technika i wymagaj by umiał robic to czy tamto. Natomiast w pizzerii, może mam jakieś szanse. Umiem to robic :)