Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytakczynie

co myśleć

Polecane posty

Gość czytakczynie

mój facet nie widział się i nie gadał ze swoją byłą od 4,5 roku. teraz ta piczka odzywa się do niego, chce kontaktu, lasi sie jak bezdomny kot. wiem, że prawdopodobnie jest już mężatką. ale mam w sercu dziwny niepokój bo laska jak popieprzona pisze o chęci spotkania i utrzymania kontaktu. suka. co robić?

Gość mardżolenka
nic nie rób całe życie pilnować go nie będziesz niech facet się określi:)

Gość czytakczynie
okreslił sie a ja pilnowac go nie zamierzam. nie jestem nawet jakoś zazdrosna (tak myślę), ale wkurza mnie ta pipa bez honoru 😭. zostawiła go a teraz chce być dobrym aniołem, który to naprawia swoje błędy przeszłości :O

Gość czytakczynie
Wyrachowana Suka- te słowa typu piczka i suka to tak wiesz, z przekąsem. tak serio to nawet dziewuchy nie znam, tyle co z opowiadań. wkurza mnie po prostu ta babeczka

Gość mardżolenka
oj suko bo wszystkie kobiety które kręcą się wokół naszych samców to suki i piczki i dziwki i kurwy i inne tam:D;)

Gość czytakczynie
mardżolenka - no dokładnie :D wiesz, to tak z definicji :P hahaha

Gość mardżolenka
tak jest z definicji ;):D

Gość czytakczynie
Wyrachowana Suko :) szczerze? ja wiem, że nie ma w tym nic zlego. wiem, że mój narzeczony (tak tak, planujemy ślub) kocha mnie jak nie wiem co a ja jego. wiem też że tamta dziewucha poukładała se zycie z jakimś fagasem. niemniej jednak powiedzmy sobie szczerze- wkurzające są pindy, które zgrywając świętoszki nagle chcą w życiu swoich byłych facetow odgrywać rolę przyjaciólki, licza na pogaduchy, zwierzenia, spotkania i wspólne wypady do kina :O przecież to żałosne! i burzy mi harmonię, do krajobrazu mi nie pasuje :P

Gość mardżolenka
oczywiście że jest w tym coś nie tak ,jak chce się spotykać i kolegować to niech zaprosi ich razem gdzieś na obiad czy tam kolacje i niech rozwieje wątpliwości autorki :) te suki co się byłym przypominają to tylko roochanie mają w głowie

Gość czytakczynie
mardzolenka, ja tam nie wiem czy ona w ogóle cokolwiek w glowie ma :P :D prawda jest taka, że zraniła chłopaka a teraz odgrywa świętą, która żałuje. nie bierze chyba pod uwagę, że ktoś jej tu moze nie chcieć. ona jeszcze nie wie że on ma kogoś (jak mowiła, zero kontaktu przez lata). coś jednak czuję że to ten typ laski, której się wydaje, że wszyscy zawsze ją kochaja i adoruja. wiecie- taka nastawiona na to, że może jeszcze zawrocić w glowie swoim dawnym miłostkom :O ale rzecz jasna mogę się grubo mylić

Gość mardżolenka
no to niech się z nią umówi i idźcie razem przedstawi Cię jako swoją narzeczoną i babka zrozumie że jest już za późno:)

Gość czytakczynie
mardżolenka, ja nie jestem z takich co to kontrolują całe życie faceta. niech idzie się z nia spotkać, mnie to nie przeszkadza. niech się zobaczą, poplotkują. jeśli chcą. sęk w tym, że ta dziewucha nie bierze pod uwagę, że ktoś mógłby nie chcieć :O mój facet jest super, ona sobie zdaje z tego sprawe :P może nawet żałuje swojej decyzji, ciul mnie to obchodzi. byleby mi nie próbowała tu mącić bo wtedy wyciągne grube dziala :P

Gość mardżolenka
dobrze :)

Gość czytakczynie
Damascenka, czemu?

Gość czytakczynie
sucz domaga się spotkania, uwaza, że oni POWINNI się przyjaxnić i miec dobre relacje. jaka ona jest żałosna!

Gość czytakczynie
mam ochotę napisać jej anonima jakiegoś... wiem, głupi pomysł i nie zrobię tego. ale chętnie bym jej nawrzucała