Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynaKrzysia

Niewydolność żylna a tabletki anty. Czy ktoś tak miał ??

Polecane posty

Gość dziewczynaKrzysia

Miesiąc temu wykryto u mnie lekką niewydolność żyły odpiszczelowej. Dowiedziałam się też że osoby z takim schorzeniem nie mogą korzystać z kuracji hormonalnej .Jednak postanowiłam sprobować i po rozmowie z moim ginekologiem oraz po odbytych badaniach na krzepliwość krwi zaczelam stosować Qlairę ( pod warunkiem natychmiastowego odstawienia gdy zacznę odczuwać ból nogi). Niestety już po 2 tabletce czuję, że moje noga jest ciężka i czuje ucisk :( żyły są bardziej widoczne. Nie wiem czy wziąść kolejną tabletki z opakowania i zobaczyć dalszą reakcję czy organizm sie dostosuje do nowej sytuacje czy od razu iść do gin?? Jestem na 5 roku studiów i narazie nie mogę pozwolić sobie na wpadkę...hormony to dobre rozwiązanie ale chyba nie dla mnie. Zostaje prezerwatywa ;/

Gość dziewczynaKrzysia
Nikt sie nie wypowie :( ??

W tej chwili napiszę Ci, że nie ryzykowałabym zdrowia dla komfortu współżycia, ale pewnie gdybym naprawdę znalazła się na Twoim miejscu to pewnie poczekałabym jeszcze kilka dni, jeśli w ogóle nie zignorowała tych niepokojących symptomów. ;)