Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania012519

rozpaczliy płacz

Polecane posty

Witam, moj syn nieługo będzie miał 3 miesiące od jakiś 3 tygodni rozpaczliie płacze przy czym się napina płacz pojawia się nagle podczas zabawy, jedzenia ygląda to tak jak by chciał spać a nie może w dzień spi bardzo mało ok. 30 min nocy jest dobrze. Głodny nie jest, między posiłakami go przepajam ma sucho. Karmiony jest mlekiem modyfikowanym zaczynaliśmy od BEBILON,GERBER a teraz prubóje NAN. Kupke robi raz dziennie zieloną i brzydko pahnącą gazy takie same. Byłam u lekarza lekarz powiedział że wszystko jest ok. Bardzoprosze o pomoc bo nie wiem co robić dziekuje

Gość paniusia z okienusia
zmień lekarza i nalegaj na wydanie skierowania na dodatkowe badania.

Gość a co znaczy.........
przepajac na sucho ? a co do tego placzu dziecka- mysle ze winne jest mleko . dziecko do mleka musi sie przyzwyczaic ( a tu juz 3 razy zmienialas mleko ) po drugie byc moze dziecko ma aleregie na laktoze - moze dziecko powinno przyjmowac jakas mieszanke (ale nie na bazie mleka krowiego ) moze nutramigen, jest jeszcze bebilon pepti dla alergikow

Gość to samo u mnie jest
moja ma to samo, za chwilę skończy 3 miesiące,od początku jest na nan-ie. Kupa raz na dobę,zielona,gazy. Płacze. Lekarz nie każe zmieniać mleka

Gość to samo u mnie jest
ale ten płacz prawdopodobnie ze zmęczenia

Gość mamamam27
mój tak miał - i kupki też zielone - buzia w kropkach - dostaliśmy nutramigen i minęło jak ręką odjął - więc to skaza była - ja bym zmieniła pediatre na twoim miejscu i koniecznie jakiś probiotyk typu dicoflor 30 czy linex baby - no i na gazy bobotic do każdego mleka dawaj

na laktoze dostaje krople delicol do każdego mleka, a mleko nutramigen też mieliśmy ale musiałam odstawić po paru dniach, ponieaż mały nie chciał go jeść nawet po wymieszaniu tego mleka z innym

Gość jest jeszcze....
beblion pepti - dla dzieci ze skaza bialkowa

autorko moje dziecko miało podobnie,nie wiem skąd to się wzięło..leżał sobie,oglądał nagle prostował nogi,napinał ciało,proste ręce zakładał za głowę i tak oddychał jakby się dusił a pomiędzy tym niesamowity wrzask.U lekarza byłam,rozwija się prawidłowo,żadnej skazy czy uczulenia nie miał,napady trwały jakiś czas i same ustały.

Gość moja MILAGROS
najpewniej to kolka, lub problem z trawieniem mleka, moja córeczka tak miała po NAN HA pro 1, tez zielone kupki, potem przeszliśmy na zwykłe NAN pro 1 i było już dobrze, poza tym polecam epumisan w kroplach, nam pomógł od ręki, niemniej jednak wizyta u lekarza nie zaszkodzi, bo każde dziecko jest inne

Gość mamama27
to lepiej żeby dziecko się męczyło niż pomęczyć się z dawaniem mu nutramigenu - nie rozumiem czasem matek - i jak można mieszać go z innym mlekiem jak on jest mlekozastępczy? przecież to nie mam sensu.. mój też nie chciał go pić ale po paru dniach się przyzwyczaił - można dosładzać glukozą - no i ja dodawałam bobotic do każdego mleka po 10 kropli a on ma intensywnie słodki smak i zmienia smak mleka

można kupić bez recepty bebilon pepti, jest lepszy w smaku niż nutramigen spróbuj sama mu kupić i podaj, napewno nie zaszkodzi, a może pomoże i koniecznie dawaj mu 2,3 razy dziennie Plantex, dostepny w aptece

ania012519 Witam, moj syn nieługo będzie miał 3 miesiące od jakiś 3 tygodni rozpaczliie płacze przy czym się napina płacz pojawia się nagle podczas zabawy, jedzenia ygląda to tak jak by chciał spać a nie może w dzień spi bardzo mało ok. 30 min nocy jest dobrze. Głodny nie jest, między posiłakami go przepajam ma sucho. Karmiony jest mlekiem modyfikowanym zaczynaliśmy od BEBILON,GERBER a teraz prubóje NAN. Kupke robi raz dziennie zieloną i brzydko pahnącą gazy takie same. Byłam u lekarza lekarz powiedział że wszystko jest ok. Bardzoprosze o pomoc bo nie wiem co robić dziekuje ******************************************************************************************** Może ma kolkę abo może mu mleko nie pasuje, bo mój synek też ma 3 miesięcy, tez bardzo płakał jak zmełliśmy mu mleko... ale też maił kolkę. http://ciaza-dzieci.blogspot.com/2011/09/kolka-u-malucha.html Pozdrawiam serd.