Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

always000

ladne ubranka??

Polecane posty

Gość haahahahahahahahaha
trzeba byc niezle pojebanym zeby we wrzesniu sprzedawac letnie ubranka:O a poza tym szmaty:O

wcale nie trzeba byc pojebanym tak jak ktos to powiedzial.lepiej kupic odrazu po lecie bo kupi sie taniej ale jak widze sa osoby ktore maja swoje rozumowanie.. polecam:)

Gość teosia
kupic od razu po lecie?a za rok beda albo za duze albo za małe:O dla dziecka, szczegolnie malego nie kupuje sie rok do przodu:O:O schowaj te ciuchy i wystaw wiosna:O

Gość vbm28
na przesyłce ładnie zarabiasz....taka przesyłka kosztuje niecałe 6 zł a nie 9 zł

Gość vbm28
a paczka 11 zł a nie 13

Gość mili vanili345
13 zl paczka ekonomiczna to do 5 kg! te szmaty w kpercie za 6-8 zl by poszly

Gość uki32
always czy ty myslisz, ze ktos sobie teraz glowe zawrac ubrankami na lato? próbujac zgadnac rozmiar? chyba cie pogielo... mamy sa na etapie kupowania kurtek, butow, kombinezonow, czapek...:D jesien idzie i zima, nie zauwazylas?

Gość uki32
a poza tym nie kupilabym u ciebie z innego powodu-jeden z komentarzy negatywnych jaki masz wystawiony brzmi tak "Mega negatyw!!!! Zero kontaktu ze sprzedającym. Fakt towar wylicytowany za 1zł ale chodzi tu o pewne zasady. Minął ponad miesiąc i nadal nic. NIE POLECAM ZAKUPÓW U TEGO ALLEGROWICZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" czyli co, ktos wylicytował za 1 zł, a ty nie sprzedalas mu tego? to oszustwo, zdajesz sobie sprawe? nie musisz ustawiac aukcji od złotowki, skoro wiesz, ze za tyle nikomu potem tego sprzedasz:O:O odradzam-nie kupujcie u niej!!

Gość teosia
faktycznie,niezla zenada:O:O ja ostatnio wylicytowalam za zlotowke kurteczke dla dziecka, osoba sprzedajaca nie dosc, ze ładnie spakowala i wysłala mi towar to jeszcze wyslala meila,ze dziekuje za udzial w aukcji...milo, sympatycznie:)

Gość bukaaa
Popieram przedmówczynie, ze nikt nie kupi kilku par spodenek, aby przeleżały rok w szafie, a później były dobre albo i nie. I druga sprawa - jak widzę tak niechlujnie zrobioną aukcję, pełną literówek, bez znaków przystankowych, gdzie tekst zlewa się w jedno, to po pierwszych kilku słowach zamykam i przechodzę do następnej.

Gość uuuu.....
always naprawde nie wyslalals towaru po wygraniu przez kogos aukcji za 1 zl? :O

Gość do autorki...///
odezwiesz sie always???

z tym komentarzem to dlatego ze nie otrzymalam zadnych pieniedzy..ludzie sami popelniaja bledy a potem zwalaja na kogos.nie otrzymalam zadej kasy pisalam kilka razy byla cisza nikt sie nie odezwal a potem nagle komentarz negatywny ze nie wyslalam rzeczy;/ ja nie robie ludzi w bambuko.nie raz sprzedawalam rzeczy za 1 i wysylalam.takie sa zasady. paczka pocztowa do 1 kg kosztuje 11 zl macie racje z tym sie pomylilam.

Gość do autorki...///
jasne, jasne:O:O

Gość do autorki...///
ta osoba, co ci wystawila tego nega za nie sprzedanie jej rzeczy wylicytowanych za 1 zł ma same pozytywy wiec chyba cos sciemniasz always:O

tak ma same pozytywne bo nawet ja nie zdarzylam wystawic negatywa..jak nie wyslala mi kasy to postanowilam to pozostawic bez komentarza a ta kobieta poczekala tyle czasu wystawila mi negatywa a kiedy ja zobaczylam ze ona mi go wystawila to juz nie moglam odplacic sie tym samym bo rzecz byla juz w archiwum;/tacy sa ludzie wlasnie..

Gość Ingeborg z domu Jana
A mi się podobają buty od Fajnej babki, te jasno różowe. Widziałam takie fioletowe do płaszczyka wyglądały cudnie.

Gość uuuu.....
Sciemniasz always :D I to na maksa! Babka wygrala aukcje za zlotowke, nie wyslala kasy i dala negatywa? :D Taaa...dzieciom na dobranoc taka bajke opowiedz. Nie wyslalas paczki bo nie chcialas sprzedac za 1 zl. A to jest allegro, nie zawsze osiagniesz cene jaka chcesz. Strach u ciebie kupowac, moze znowu dojdziesz do wniosku, ze wylicytowana cena jest za niska i paczki nie wyslesz :P

Gość nie bedziemy licytowac
bo nie kupujemy u oszustow :D