Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słodka18nastka

Seks

Polecane posty

Gość pogodny
Opowiesz mi jak to bylo , bo jestem ciekawy :D

Perwersjo. Mogłabyś prędko wsiąść w ciapąg i przyjechać do mnie bo chyba ze śmiacia sama nie wstanę z podłogi. :D

Gość pogodny
spokoj dziewczyny kurwa :D Juz mi nie chce sie sluchac waszych klotni , na uczelni sie klocicie , wchodze na forum to samo , jakies zazdroszczenie :D Wez opowiedz jak bylo :D

Po prostu spotkaliśmy się,poszliśmy na kolację, potem winko.... Poszliśmy na spacer, długo rozmawialiśmy, no i zaproponowałam mu to ponieważ miałam straszną ochotę na niego bo trochę czasu się nie widzieliśmy... No i stało się a było świetnie.. :-)

Ja też nie planuję, ale stosuję metody antykoncepcyjne, a nie grę w zdążę-nie zdążę. :classic_cool: Veruś serce Ty moje zaraz sprawdzę rozkład ciapongów. :classic_cool:

Więc to jest Twoja sprawa co robisz, ja nie krytykuje tego że Ty się zabezpieczasz bo mnie to nie obchodzi więc Ty nie krytyku tego że ja się nie zabezpieczam... To jest moja sprawa... Ja Cię nie obrażam więc odwzajemnij to samo..

Słodka18, uważam, że jesteś bardzo miłą dziewczyną, do tego masz doświadczenie w tej materii oraz każdej innej, plus, ogromnie podoba mi się Twój styl, który przyjemnie ogrzewa od wewnątrz.:) Lubię Cię. :classic_cool::D

Gość pogodny
hahahaha , wcale. Dziewczyna szczesliwa chce sie pochwalic ze bzykala sie ze swoim chlopakiem w nowy " sposob" a ty wyjezdzasz jej z ortografia. Specjalnie prowokujesz zeby byla z tego klotnia , czyli zazdroscisz :D

Co to dzisiaj za cholerny dzień? Panie w szkole jakies reklamacje do mojego dziecka maja, terminal POS na BP wysiadł, jedynka mi w aucie zgrzytała pare razy, a jak wchodzę na cafe, zeby sie przy piffku zrelaksowac po ciężkim dniu to sie baby "kłucą"... idę się "zaszczelić" :(

Ja wiem, że logiczne myślenie to nie jest domena kobiet, ale w Twoim wydaniu to już przechodzi ludzkie pojęcie. :classic_cool: Nie planuję w tej chwili dzieci dlatego się nie zabezpieczam. :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool:

Jak zwykle to samo. Szczekający walikonik mnie poucza. :D:D:D Ja się nie kłócę z tą tepą karykaturą dziewczyny. :) Z tad, stosunek przerywany i co jeszcze. :classic_cool: Tego mam(y) zazdrościć? :D Błagam, zwal sobie pod film na redtube a nie uprawiaj żebractwa. :classic_cool:

"hahahaha , wcale. Dziewczyna szczesliwa chce sie pochwalic ze bzykala sie ze swoim chlopakiem w nowy " sposob" Pewnie według niego powinni wszyscy być zazdrośni o te nieszczęsne "bzykanie w nowy sposób."