Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słodka18nastka

Seks

Polecane posty

Nie napisałam, że nie planuję dzieci i DLATEGO się nie zabezpieczam tylko po prostu się nie zabezpieczam bo stosuję stosunek przerywany od którego w ciążę nie zajdę :p

Gość pogodny
hahahaha , chodz kleknij to mi pomozesz bo nie mam sily po ciezkim dniu nawet konia walic.

Perw... daj sie dziewczynie uczyc na błędach. W gruncie rzeczy najlepiej człowiek sie uczy na własnych... no, może za wyjątkiem błędów ortograficznych ;)

" 19:34 [zgłoś do usunięcia] Słodka18nastka Nicole@tlen.pl'; heh a Ty myślałaś...? Ja dzieci w najbliższym czasie nie planuję " Kurwa, jaka ona jest tępa :D Nie, wcale nie napisałaś, że nie planujesz dzieci. :classic_cool: Właśnie zakładam Ci teczkę, ja i moi agenci będą skrinować wszystko co piszesz. :classic_cool:

Gość pogodny
one ci zazdroszcza poprostu :D Przeciez seks jest dla ludzi.. nie wiem o co wam chodzi w ogole.

Słodka, niestety, bardzo wiele osób zawiodło sie na stosunku przerywanym. Zostało to potwierdzone naukowo... nie dośc, że ta metoda jest nieskuteczna i niezdrowa dla faceta, to jeszcze stresujaca, bo oboje myslą, żeby zdązyc wyjąć zanim wytrysnie. Słyszałas o tym, że w preejakulacie znajdują sie śladowe ilości plemników??

" bo stosuję stosunek przerywany od którego w ciążę nie zajdę" Czyżby jakaś nowa super metoda, która daje sto procent gwarancji?

perwersja mowie ze nie napisałam ze ''nie planuje dzieci, DLATEGO się nie zabezpieczam" a nie ze nie napisałam ze "nie planuje dzieci" Naucz sie czytać ze zrozumieniem!!!

Gość pogodny
jej problem , pogadajmy na temat tego seksu w ciemnosciach. Czy was to kreci dziewczyny? :D

"Poprostu" - kolejny debil. :classic_cool: O tym stosunku przerywanym to nawet lepiej nie gadać. Wszyscy popękamy ze śmiechu. Jak odpustowe baloniki. :D

słyszałam, wiem o tym.. Wiem,że wiele razy ta metoda zawiodła.. Zdaję sobie z tego sprawę, ale od kiedy współżyje zabezpieczam się tak z chłopakiem i się udaje :-)

Gość pogodny
Albo , ide na browara :D

* Słodka18nastka Nicole@tlen.pl'; perwersja mowie ze nie napisałam ze ''nie planuje , DLATEGO się nie zabezpieczam" a nie ze nie napisałam ze "nie planuje dzieci" Naucz sie czytać ze zrozumieniem!!!* Chyba jej nie rozumiem :)

Gość igtam @
hej mentorzy i mentorki :)) może nie blokujcie 18 -stki

Słodka, z dobrych intencji przetłumacze Ci o czym mówią dziewczyny, bo nie chodzi szyk zdań, wyrazów tudzież dowolnych ciągów znaków. One Ci próbuja powiedzieć, że normalny człowiek jesli dzieci nie chce, to sie zabezpiecza przed tym. Przerywanie stosunku to nie jest zabezpieczenie, to jest RYZYKO, jak w skokach ze spadochronem, albo sie uda albo nie. Szansa na to, że zostaniesz matką jest spora niestety...

Od kiedy współżyję tak sie zabezpieczam... (nie zabezpieczasz się, ryzykujesz), czyli od jak dawna?

MAM PYTANIE, i bądźże łaskawa konsekwentnie odpowiedzieć, Autorko tematu, który nie wiem po kiego chuja wacława założyłaś. Co poczniesz, jeśli zacznie Ci rosnąć bebech?

Gość igtam @
Foxy ale sie wysiliłaś:))

Gość igtam @
wow nastepna głupia Dek.............. okropne;))

Deka hehe "co poczniesz, jak Ci zacznie rosnąc bebech"" jak zacznie rosnąc, to bedzie znaczyc, że juz poczęła ;) przynajmniej wtedy będzie mogła współżyc bez obaw, że zajdzie ;)

Gość igtam @
18 pisze co wie i tyle czemu poradnictwo i czemu tu ciągle siedzicie ? tragiczne dla was:((

Cała ta procedura z twoją "ukochaną" metodą antykoncepcji jest stresujacą dla faceta i tam wszystko inne co mówiono wcześniej. Dlaczego nie możesz się chociaż o prezerwatywę postarać? Hm? Wtedy ryzyko jest o wiele mniejsze. Naprawdę wypadki się zdarzają i niedługo założysz zamiast tematu "seks", temat "ciąża".