Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słodka18nastka

Seks

Polecane posty

Nie mam nic innego do roboty tylko wyszukiwać Twoje posty. 😴 W dyskusji brałaś udział Ty, Kotka, PS i ja z doskoku. Najpierw na temacie A napisałaś, że jesteś ze swoim facetem od ok. roku, potem na temacie B napisałaś, że dałaś mu dupy po pół roku związku, potem na temacie A po tym jak Kotka napisała Ci, że uprawiając seks pół roku wiesz o seksie bardzo mało, na co Ty się oburzyłaś pytając gdzie niby napisałaś, że uprawiasz seks od pół roku. Mogłam pomieszać okresy, ale chodzi o to, że plączesz się w zeznaniach i próbujesz ludziom wmówić, że nie napisałaś tego co napisałaś. 🖐️

Gość igtam @
Słodka18nastka TRZYMAJ SIE:)) RESZTA TO PRZYGŁUPY I PASZTETY KTÓRYCH NIKT NIE CHCE:)) dobranoc RESZCIE:))

"RESZTA TO PRZYGŁUPY I PASZTETY KTÓRYCH NIKT NIE CHCE" A Ty kiedy ostatni raz kogoś ruchałeś? I nie, walenie konia pod posty koteczki się nie liczy. :classic_cool:🖐️

"Nie mam nic innego do roboty tylko wyszukiwać Twoje posty. W dyskusji brałaś udział Ty, Kotka, PS i ja z doskoku. Najpierw na temacie A napisałaś, że jesteś ze swoim facetem od ok. roku, potem na temacie B napisałaś, że dałaś mu d**y po pół roku związku, potem na temacie A po tym jak Kotka napisała Ci, że uprawiając seks pół roku wiesz o seksie bardzo mało, na co Ty się oburzyłaś pytając gdzie niby napisałaś, że uprawiasz seks od pół roku. Mogłam pomieszać okresy, ale chodzi o to, że plączesz się w zeznaniach i próbujesz ludziom wmówić, że nie napisałaś tego co napisałaś" Buhahahaha :D No jasne :D Udowodnij :p

Pseudointelektualistka czy parainteligentka, wsio mi rawno :) Nawet, jesli tylko rżne mądralę to zawsze to lepiej, niz głupa rżnąć :) A co do Słodkiej... cóż, jest naiwna niestety i predzej czy później bolesnie sie przekona jak smakuje prawdziwe zycie. Chyba, że urodziła się w czepku i jak ten kot bedzie zawsze spadac na 4 łapy

Litwanke... chyba masz rację. Mnie "pseudointeligencja" nie uchronila przed popełnieniem błędu miłości. I szlag mnie trafia jak widze, że takie naiwne glupiutkie trafiaja na superfacetów. Najgorsze jest to, że jako człowiek myslący jestem boleśnie swiadoma swojej głupoty ;) Może gdyby odebrało mi rozum byłabym szczęśliwsza