Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalamido888888888888

Łojotok po ciąży. masakra

Polecane posty

jestem 2 miesiące po porodzie. najpierw pojawił sie lekki trądzik, potem doszło przetłuszczanie sie włosów ale tak na maxa- rano umyję wieczorem tłuste przy skórze a na drugi dzień masakra- jakbym tydzien nie myła. trądzikem się nie przejmuje ale włosy mnie dobijają, wyglądam jak ostatnia fleja. Miał tak ktoś czy to przejdzie?

Gość u mnie to
az tak zle nie jest, ale przetluszczaja sie wlosy moooocno :/ a wypadaja jeszcze bardziej... jestem po porodzie prawie 5 miesiecy.

Gość u mnie to
moze cos masz nie halo z hormonami? lekarza najlepiej zapytaj bo az takie sensacje to byc nie powinny

Gość zbadaj sobie tarczycę
j.w.

wiem co to jest ale jeszcze się łudzę już tak miałam po tabletkach anty zapisanych przez konowałów bo lekarzem ciężko nazwać kogos kto ładuje pacjentke w hormony bez badań. oszalały mi androgeny wtedy zaczynało sie tak samo walczyłam z tym cholerstwem 5 lat, oprócz łojotoku doszło wypadanie włosów byłam bliska peruki wyszłam na prostą a tu się znowu zaczyna, nie wiem czy psychicznie znowu przez to przejdę . Napisałam tutaj bo jeszcze się łudziłam że któraś tak miała i przeszło ale pora spojrzec prawdzie w oczy mój koszmar powraca.