Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość delphiS

Zwolnienie z WF na STUDIACH

Polecane posty

Gość delphiS

Czy orinetuje się ktoś, jak mogę załatwic sobie zwolnienie z WF? Mam strasznie popsuty wzrok (-5.5) . Cwiczenie na wf jest dla mnie ujmą na honorze. Czuje sie tam jakbym był ostatnia ofermą i za kazdym razem zawsze konczyłem dane cwiczenie na koncu. Mam dośc bycia poniżanym, a tym bardziej na studia wybrałem się po to, aby poszeżać swoje horyzonty, a nie marnować czas na bieganiu za piłką. Jakieś rady?

Gość Grzesiek Zesrał
załatwić zwolnienie ???!?!?!? qrwa twoja mać na ćwiczenia leniu zapierdalaj.:P

Gość na różnych jest różnie
u mnie było tak: 1 wyjscie - można było zapisać się na jakąś sekcję - ale wybór byl marny 2 wyjście - zwolnienie od lekarza SPECJALISTY - i wtedy trzeba było zaliczyć wf - czyli napisać pracę i odpowiedzieć na pytania dot. tego tematu

W sumie też myślałam o zwolnieniu - ale nie było tak źle na tym wf-ie. Po rozgrzewce każdy robił co chciał: grali w piłkę, w ping-ponga, ćwiczyli na siłowni (większość po prostu siedziała), a jak zrobiło się ciepło i zaczęliśmy wychodzić na boisko - to już kompletnie nic się nie robiło, tylko siedziało na trawce, o trener nie wychodził z nami.

Gość o ja pierrrrrrr dykam
u mnie wymagane było zaświadczenie o niepełnosprawności albo ciąży. w innym wypadku - trzeba było sobie wybrać specjalizację w której dane schorzenie czy ułomność by nie przeszkadzała

Gość Ksiegowa Zosia MK5
Ja jak bym miala wybrac, to nigdy bym na Twoim miejscu z zajec z WF-u nie zrezygnowala. Wierz mi. Skonczylam szkole srednia w 2002 roku. Chodzialam na zawodu. Potem poszlam na studia i jakos chec do cwiczen mnie opuscila i tez szukalam wymowki, a teraz zrobilabym wszystko zeby byc aktywna fizycznie. Obecnie place ogromna kasiore za prywana silownie ;(

Gość delphiS
Pisać mogę, wyuczyć się czegoś. Mam na RTG przesunięte 2 kręgi. Czy na to mogę załatwić zwolnienie? Gdyby były zapisy na szermierke albo szachy to bym chetnie poszedl. Poradzcie!!!!!

Mnie też najbardziej przekonała ta darmowa siłownia :-D

Musisz się dowiedzieć na uczelni jakie są sekcje sportowe - może akurat szachy są. A co do zwolnienia - pogadaj z lekarzem..... Ja mam w 2 miejscach uszkodzony kręgosłup...

Gość o ja pierrrrrrr dykam
to zależy od Twojej uczelni, przeczytaj regulamin :O

Gość teraz moze ja
u mojej siostry na studiach jeśli ktoś miał zwolnienie lekarskie to łączyli tych ludzi w grupę i też im jakieś ćwiczenia kazali robić. niby takie co nie mogły tym osobom zaszkodzić. chociaż chyba każdy wie, że większość tych ludzi ma zwolnienie z lenistwa. sama lepsza nie byłam.

Gość Ten od plecaka .........
Ja ćwiczę na pani Stasi.

alegrolog lub dermatolog uczulenie na kurz, pot i chlor nic nie można robić :)

Gość gość
dobra a jak ja mam konkretne zylaki chodze w ponczochach uciskowych to mam z siebie idiote robic i chodzic na wf ? TO JEST BEZ SENSU kto to wymyslil zeby WF byl obowizakowy nie wiem wf nie mieliby gdzie pracowac czy cos....?

Gość Adam35
Zróbmy nieobowiązkowy w-f razem z innymi zajęciami finał będzie taki że w społeczeństwie będziemy mieć kalekich geniuszy z jednej dziedziny (o ile komuś będzie chciało się uczyć) i sportowców debili. zrozumcie że wszystko trzeba po trochu poznać bo może się okazać ze jak na początku nie radziłeś sobie z jakimś przedmiotem to potem nagle dostaniesz olśnienia albo będziesz chciał zaimponować dziewczynie. Ostatnio na siłowni w Saturn Fitness na Bielanach często widuję chudych i grubych chłopaków którym nie chciało się chodzić na w-f a teraz muszą nadrabiać zaległości ale wielki szacunek dla nich że mają motywacje a ci którzy nie chcieli chodzić na lekcje to teraz chodzą do wieczorowych szkół i zdają matury więc w-f nie jest inny jest jak każdy przedmiot.