Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca przyszła mama

jaki wózke....pomóżcie!

Polecane posty

Gość pytająca przyszła mama

zależy mi na wózku wielofunkcyjnym (takim 3w1). Żeby posłużył jak najdłużej 2-3 lata.... może maxi cosi mura 4?

Gość U nas jest 9.00 i chwała Bogu,
Ja kupiłam niedawno w Mothercare 2w1 trójkołowy i teraz wożę w nim do przedszkola niespełna 2,5 letniego synka, bo jest lepszy na okoliczne chodniki niż parasolka, ale docelowo czeka na dziecko #2. Jest to bardzo duży i wygodny zestaw bez gondoli, z samym fotelikiem, śpiworkiem, koszem, folią, pompowanymi kołami. Można zobaczyć na żywo w sklepach Mothercare. Model nazywa się Xtreme. Ma fajne tapicerki (my mamy czerwono pomarańczową) i nie kosztuje dużo (a nawet powiedziałabym że tanio jak na niepolski wózek tej wielkości). http://www.mothercare.com.sg/productdetail.asp?pid=203050 (Nie używałam jeszcze zestawu z fotelikiem, bo kupiłam już dla dużego dziecka, ale będę używać przy drugim. Próbowałam pchać z fotelikiem bez dziecka i jeździ się dobrze. Nie decydowałabym się na niego jednak jeśli dziecko rodziłoby się zimą lub jesienią, dlatego że w gondoli niemowlę ma cieplej, ale na wiosnę i lato jak najbardziej. Dla większego dziecka po 6 miesiącu jest bardzo dobry na jesienne chlapy i zimowe śniegi i roztopy, dlatego go kupiłam. Na ostatniej wyprzedaży był dodatkowo przeceniony. Na żywo wygląda dużo lepiej niż na zdjęciu. bo kolory są bardzo jaskrawe i jest jeszcze śpiworek na polarze też w takich kolorach. Jeżdżę nim wszędzie bo jest wygodniej, poza wyprawami samochodem na zakupy albo do przychodni, bo wtedy wkładam do bagażnika tylko małą parasolkę.)

Gość mamama27
ja mam jumpera x i bardzo sobie chwale

Gość czytelniczkakafeee
implast bolder sd