Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciejaaa

TOP MOROŁ - laski nawet obciągną by tam sie znależć

Polecane posty

Gość maciejaaa

dlaczego kobiety sa tak głupie i próżne ze zrobią wszystko i sie zeszmacą tylko dlatego by je przyjęli do tak badziewnego programu jak top model?

To tez , ale uważasz, ze wszystkie idą tam za namową rodziców, wątpię. Większość idzie sama i robią z siebie idiotki, bo sa pojebane

we wczorajszym odcinku prawie wszystkie deklarowały gorące więzy z rodzicami ... jedna to nawet ryczała o to że mamusia jej nie dostarcza kasy na podstawowe potrzeby więc idzie zrobic z siebie wariatkę i zarobić na owe potrzeby :D a już najbardziej rozwaliła mnie pewna 29-latka która była za stara do tego programu :D Oczywiscie że to owe "dzieci " decydują o tym czy tam wystapic czy tez nie ale w wiekszosci popychaj je rodzice by zarobić w łatwy i prosty sposób trochę keszu tyłkiem dziecka :)

Jak dla mnie puste idiotki, myslą, że zdobęda sławę głupotą

Gość po prostu zazdrosc wami
kieruje i nic wiecej :P

Zazdrość?????????? A czego tu zazdrościć?? Prosze Cię, niezły żart na początek dnia:)

oczywiscie ze tak :) mezczyzni niezbyt pochlebnie sie o pannach wypowiadaja bo :) taka jak one, chcieliby widziec przy swoim boku :P stad zazdrosc i klepanie glupot a kobiety, jeszcze prostrze, chcialby by byc na miejscu tych pieknych mlodych dziewczat :P

Gość Mloda zona..
Jak dla mnie to wcale nie są puste idiotki, tylko dziewczyny z marzeniami.. I przyszły tam po to by je realizować, świat modelingu je fascynuje i chcą spróbować swoich sił, czy to takie dziwne? I nie sądzę by rodzice je tam pchali na siłę, wiele rodziców nie chce by ich córki szły w taką stronę, mają obawy, bo wiedzą z czym to się wiąże, poza tym mi rodzice mogliby mówić, żebym np. wystartowała w programie, ale nie zmusiliby mnie prawda, jakbym nie chciała to bym nie poszła.. To są dorosłe dziewczyny, które są tam by spróbować zrealizować swoje marzenia

A skąd wiesz jak my wyglądamy i czy faceci nie mają takich dziewczyn ( chociaż nie chce mi się wierzyć, ze facet chce taką dziwynę, co idzie i debilkę z sibie robi)- to widocznie Ty taką masz i dlatego stajesz po ich stronie

a Regres to nawet caly program oglada, pewnie zadnego odcinka nie przepusci :P a pozniej miewa te piekne sny nie tylko na jawie :P

nie wiem jak wygladacie ale znajac opinie o kafeterianach i kafeteriuszkach to raczej :P przegrancy i brzydale :P jestem kobieta :) tez pasztetem i wlasciwie nie wiem czemu staje po ich stronie

Sory dziewczyny z marzeniami???????????? To żeby je zrealizowac dają się poniżac, obmacywać ???? Myślą, ze jak pójdą do takiego programu to będa sławne dzięki swojej głupocie albo użalaniu się , jakie to one są biedne

A ja nie jestem pasztetem i jak można oceniać kogoś na kafeterii , kogo w ogóle sie nie zna, a juz tym bardziej wygląd?????????????????????????????

Gość przez przypadek wczoraj
patrzyłam na ten program. Oprócz tej panienki, co chciała na życie zarobić cała reszta była traktowana jak panienki z agencji. Zastanawiałam się do czego jest zdolna taka młoda dziewczyna, która ma parcie na szkło... Totalna żenada. Nigdy nie dałabym się namówić na taką "sesję" jak ta z krokodylem czy z plastikowym basenikiem. Ale widać im to jakoś specjalnie nie przeszkadzało, że są totalnie ponizane przez tego fotografa :(

nie oceniam. podciagam wszystkich pod jedna kreske. jak wy te laseczki z programu :)

Gość Mloda zona..
One idą po trupach do celu.. Nie twierdzę, że podoba mi się to jak się dają traktować, ale przez chwilę starałam się myśleć tak jak One i uważam, że próbują bądź próbowały sił, niekoniecznie tylko w tym programie i są zdesperowane, byle osiągnąć swój cel, byle zostać modelką..Tyle. Gotowe na wszystko, chociaż wcale niekoniecznie każda.

Jak dla mnie to szkoda kasy na ten program, jak zwykle polacy nie potrafią sami nic wymyślić, tylko zgapiają a później myślą , ze jak dziewcyzna pokaże cycki to wielki show

Gość najlepsza była ta
pierwsza :D "Jestem bardzo zakochana" :D a jej "chłopak" był brzydki jak noc listopadowa i chyba ze 30 lat starszy od niej :D :o żenada...

to nie ogladaj :) przeciez nikt nie zmusza cie do patrzenia na program ktory jest ponizej twoich oczekiwan a ponadto nie interesuja cie rozneglizowane, pozujace i glupie panny biorace w nim udzial :)

a Regres to nawet caly program oglada, pewnie zadnego odcinka nie przepusci " tak wczoraj obejrzałem cały ten program i nie wiedziałem czy sie śmiać czy płakać z tych dzieci wypychanych na siłę przez rodziców i "babcie"

A kto powiedział, ze ja oglądam, szkoda oczu na to i czasu

niekoniecznie tylko w tym programie i są zdesperowane, byle osiągnąć swój cel, byle zostać modelką" Tak sie własnie konczy życie młodych kobiet których edukacja zakonczyła sie na gimnazjum :D

jacy wy biedni jestescie :P

nie chodzi mi o materialna plaszczyznę :)

Jak dla mnie to wcale nie są puste idiotki, tylko dziewczyny z marzeniami.. I przyszły tam po to by je realizować, świat modelingu je fascynuje i chcą spróbować swoich sił, czy to takie dziwne?" to bardzo mi przykro ale żadna z polskich cenionych modelek ba ...nawet światowych niestety ale nie zaczynała od takiej drogi jaką jest owy śmieszny PSEUDO modelingowy program to SHOW nastawiony na oglądalnosć i zyski kasa i jeszcze raz kasa tu rządzi !!!

Gość Mloda zona..
Być może tak jest, ja tam ich nie oceniam, a jeśli komuś nie podoba się program to nie musi oglądać. Ja znam dziewczynę, która od młodych lat marzyła by zostać modelką, już w podstawówce o tym mówiła, była studentką , nie wiem czy zdecydowałaby się iść do takiego programu, być może tak, a może nie, bo nie pozwoliłaby sobie na takie traktowanie, nie mam pojęcia.. była mądrą dziewczyną, studiowała i wcale nie jest powiedziane, że tylko glupie chcą być modelkami..dlatego ja nikogo nie oceniam, każdy żyje jak mu się podoba.