Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilyyyyyyyyyyyyyyyy

przestrzeń w waszej głowie

Polecane posty

jakie myśli wypełniają wasze głowy ? czekając na wizytę u lekarza czy po prostu jadąc tramwajem lub stojąc na przystanku , będąc samym ? przecież nie da się nie myśleć, więc mamy tyle czasu by myśleć, ale ileż można o jednym mysleć, dlatego pytam co wypełnia waszą przestrzeń ...:)

Gość stefannnnnnn
ja mysle o dziewczynach i jak bym ja bral na siedzeniu w autobusie;):):)

To jest właśnie nasza pierdolona magia Tak uderza w twój mózg, bo prowadzi nas Maria! Wyobraź se nóż jak wrzenia ci go w brzuch Jesteśmy tuż tuż, nie pytaj któż to Cóz, to, nie wiesz jak żniwo zbiera brzytwa, która tnie? O włos cię trafi, jesteś z nami? O nie! To mój styl: gdzie Magia, gdzie Miecz, muszę wierzyć Że ktoś tam musi wiedzieć w kogo ja mam uderzyć! Moje ciało na ziemi stoi, widzę wzrok Skurwysynu jak nie kumasz usłysz mój głos! Bo to prawda, jasna jak wschodząca gwiazda Moje życie, a nasze imię brzmi Kaliber!

Gość poiuytrewqqqwertyuiop
dobre pytanie ;) myślę o tym co mam dziś zrobić, o ludziach których spotykam i ogólnie to myślę kiedy w końcu spotkam tego jedynego :)

dzięki, już będę mniej więcej wiedzieć o czym myślą faceci jeżdzący komunikacja miejską :D

Gość o kurde nie sądzilam ze na kaf
ja mysle o moim przyszlym zyciu, planuje sobie wszystko a najwiecej to jednak o ciuchach i butach jakie bym sobie kupila o tym, jak fajnie bedzie, jak zaloze wlasna firme, a nie bede robic na kogos o tym jak cudownie bedzie, gdy sie wreszcie obronie i przestanie sie za mna ciagnac ta zyebana praca do ktorej nie moge sie zabrac

poiuytrewqqqwertyuiop - spotkasz o ile masz równo pod sufitem ;)

Gość stefannnnnnn
emily no jesli sukienka ledwo zakrywa tylek to ciezko sie skupic na czyms innym;) ale moja odpowiedz potraktuj z przymruzeniem oka;) p.s. kilka lat temu widzialem jak facet nagrywal odkryte nogi pieknej pani telefonem hahaa;)

o kurde nie sądzilam ze na kaf - dzięki za odpowiedzi. dobrze wiedzieć co sobie myślą inni ludzie w takich codziennych sytuacjach, no bo cholera chcą czy nie no to mamy chwile bycie samemu i można stwierdzić,że jesteśmy chorzy na myślenie !!! :P

Gość stefannnnnnn
emily ale masz rozklinke z samego rana hahhaa milego dnia

stefannnnnnn- no w sumie wam się nie dziwie, sama widząc jakąś pięknotkę gapię się na nią i myślę jakie dziołcha ma powodzenie, gdzie się ubiera itd... czy miała operacje cycków, ale ma fajne nogi, oh i wgl :D

Gość stefannnnnnn
tak generalnie obseruje jak sa ubrani faceci inni i mam ubaw bo zaden nie jest ubrany lepiej ode mnie;)