Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę kreski na powiekach

makijaż permanentny w warszawie

Polecane posty

Gość chcę kreski na powiekach

hej dziewczyny, planuję zrobic sobie makijaz permanentny na oczach. w związku z tym moje pytanie- czy robicie sobie tego typu makijaż? na ile on faktycznie starcza? jakie salony kosmetyczne w warszawie polecacie? czekam na opinie, zanim sama się wybiorę ;)

ja sobie robiłam, ale to w londynie jak byłam... makijaz przy moim typie cery starczał mi na 4 lata. super sprawa i ile zaoszczędzone czasu :) jesli chodzi o długośc na ile ci starczy taki makijaż to wszystko zalezy od Twojej karnacji i typu skóry. może to byc w granicach od 3 do 5 lat, tak mi się zdaje

Gość kilimandżaroWAWA
co do Warszawskich salonów robiących permanentny to mogę polecić 15-115 przy Alejach Jerozolimskich. Ja akurat robiłam sobie górne i dolne kreski - zrobili mi to fantastycznie i profesionalnie. Zresztą nie na darmo był w tym TVN Style nie? No tak tak jak nie wierzycie to macie dowod http://15-115.pl/zabiegi.php?page=makijaz_permanentny Dlatego jak pytasz gdzie robic takie rzeczy to juz wiesz.

Gość mam a jakże
no miejsce znane, ale wolę swoje sprawdzone na kabatach, w dodatku blisko domu - beauty clinic :) i ceny mają niższe niż w tym salonie kosmetycznym jean d'arcel. jestem bardzo zadowolona z ich usług, pełen profesjonalizm i super podejście do klientki. poza tym rozdmuchane miejsca przez media nie zawsze oferuja usługi super jakości, tak się kiedś przejechałam na promowanym salonie fryzjerskim...

Gość mam kreski!
Cześć dziewczyny, ja robiłam kreski kilka miesięcy temu, w salonie o którym mówicie. Cóż muszę Wam powiedzieć - nie zastanawiajcie się tylko zaklepujcie termin! Jakość super, atmosfera świetna, ceny przystępne i jak na dobry warszawski salon wcale nie takie wysokie! Zajmowała się mną pani Wiola i powiem Wam, że robiła to bardzo profesjonalnie, odpowiadała na wszystkie moje pytania, omawiała etapy zabiegu i dawała różne wskazówki dotyczące pielęgnacji po zabiegu. generalnie super sprawa! Polecam Beauty Clinic 8!

no, ja się znów przymierzam,ale do ust...i tez będę szukać salonu warszawskiego. a czy któraś z was korzystała z ofert z gropuona? ceny mają naprawdę niskie, ale ciekawa jestem jak z jakościa takiego zabiegu. a słyszałyście, że niewskazane jest robienie makijazu permanentnego podczas okresu? to bardzo ciekawe, jestem mocno zainteresowana dlaczego.

Gość mam kreski!
Co do grupona, to ja nie polecam. Można się bardzo przejechać, moja koleżanka poszła do fryzjera z grupona, i teraz chodzi w czapeczce, spod której wyglądają jakieś wypłowiałe rudo zielone kosmyki, a chciała tylko przyciemnić naturalny blond do czekoladowego brązu... Ja radzę wybrać sprawdzone, polecane miejsce, wtedy wiadomo, że usługi są na najwyższym poziomie i krzywdy nam nie zrobią :) Co do okresu, to z tego co pamiętam, Pani przed zabiegiem wspominała, że w czasie okresu skóra jest bardziej wrażliwa, więc chodzi raczej o komfort a nie o przeciwwskazanie medyczne :)

Gość całuśne usteczka
Niegrzeczna, ja tez się napaliłam na zrobienie ust, po tym jak zobaczyłam moją siostrę :) ona robiła sobie usta na Kabatach, właśnie w omawianym Beauty Clinic 8. Jak ją zobaczyłam - mówię Wam - rewelacja. Wygląda jakby właśnie przestała robić makijaż, i tak cały czas :) Zazdroszczę jej zwłaszcza rano :) Dla takiego efektu jestem w stanie wydać wszystkie pieniądze :)

no niewątpliwie to super ułatwienie, jakby nie patrzeć :) zastanawiam się tylko czy efekt będzie tak naturalny jak powinien. żeby nie zrobili jakiegoś monstrum ze mnie :P z okresem słyszałam, że jak zabieg ma byc na usta to wtedy, w trakcie trudnych dni się tego nie robi, a jak na powieki to nie ma przeciwwskazań. albo odwrotnie, w każdym razie tak słyszałam, ale nie mam profesjonalnego odzewu w tej sprawie

Gość całuśne usteczka
niegrzeczna, ja słyszałam, ze nie ma problemu z "tymi dniami", to po prostu kwestia tego, że jesteśmy wtedy bardziej wrażliwe na ból, ale medycznych przeciwwskazań żadnych nie ma, więc jeżeli nie boisz się bólu, albo nie jesteś bardzo wrażliwa, to nie ma problemu z zabiegiem w trakcie okresu.

pytanie o problemy menstruacyjne było z ciekawości, w każdym razie ustaliłam termin na makijaz permanentny ust w beauty clinic 8! na szczeście nie będzie to w czasie okresu, wtedy akurat jestem w ogóle nie do życia, a tymbardziej nie jestem gotowa na taki zabieg. 10 listopada idę, trzymajcie kciuki! :)

Gość Selena_G
Może spróbuj się umówić na jakiś wolny termin do pana Patryka Walęgi ze strony www.pigmentacja.pl . On ma pracownię na ul. Fortowej 1 dokładnie. Nie wiem czy akurat się znajdzie jakieś wolne miejsce, ale warto spróbować bo jest najlepszy! Naprawdę nie spodziewałam się, że mogę na te swoje stare lata (38) tak dobrze jeszcze wyglądać. ;-)

Gość lola54
Cześć, dziewczyny bo tu masa jakis postów chyba pisanych przez same te Panie właścicielki. Ja bym bardzo chciała zapisać sie na makijaż permanenty brwi i nie wiem co wybrać. patrzyłam na stronę Magic Visage czy cos takiego, maja salon na Mokotowskiej. W zasadzie nei wiem jak cenowo. Na stronce podali cene i mi sie wydaje ze tot aka standardowa. Któraś z Was miała z nimi do czynienia ?

Gość palocha
Najlepiej tę usługę wykona p. Magdalena Bąk, ja u niej robiłam i muszę przyznać, że wyglądam jak milion dolców i tak też dzięki niej się czuję. http://makijazpermanentny.warszawa.pl/

Gość grymałka
lola54 ale na stronie magic visage masz podany cennik, zerknij sobie. ja spojrzałam na ceny i są ok jak na warszwę to uważam, że nie są wygórowane.

Gość grymałka
a jaki makijaż pernamentny sobie robiłaś? ja robiłam brwi w Magic Visage na Mokotowskiej i jestem naprawdę bardzo zadowolona z efektu, twarz wygląda zupełnie inaczej niż przed zabiegiem, uważam, że bardzo pozytywnie wpłynęło to na moją urodę.

Gość gość
W Wawie,to SPA Mobilne Anna Urbaniak :)

Gość dandii
j arobiłam sobie brwi na Mokotowie w Magic Visage, jestem bardzo zadowolona, efekt rewelacyjny, sam zabieg był bezbolesny a trochę sie tego obawiałam, jak macie brzydkie brwi to warto skorzystać z takiego rozwiązania.

Gość zuk
w magicu robia bardzo delikatnie, ale w zasadzie nie ma sie co dziwic tyle lat doswiadczenia :)

Gość gość
Ja robiłam w http://www.aleja-piekna.pl/ i jestem bardzo zadowolona. Profesjonalne podejście, odpowiednio mi doradzono na jaki najlepiej się zdecydować i jaki efekt będzie u mnie najlepiej wyglądał.

Gość dandii
zuk ty też robisz rzęsy w magic visage na mokotowie? ja też tam robiłę, jaką metodą robisz, ja póki co tą 1:1

Gość ulejka
ja robiłam sobie rzęsy w salonie Magic Visage ale w Śródmieściu, nie wiem czy mamy na myśli ten sam salon?

Gość maui78
Jestem po zrobieniu kresek na powiekach w Jest Pięknie, ten salon jest na ul. Wilczej 32 :) Polecam gorąco, mega obsługa- pani Dominika stworzyła mi delikatne kreski, w końcu nie będe musiała męczyć się z makijażem oka rano :) Mniej więcej tak to wygląda jak tutaj: https://www.facebook.com/makeup.makijaz.permanentny.warszawa/photos/a.188109924939710.1073741828.187794081637961/316767248740643/?type=3&theater :)

Gość natulkaaa
makijaż permanentny to naprawdę ogromna wygoda, ja odkąd mam zrobione brwi i przedłużane rzęsy to wiem ile czasu oszczędzam na porannym makijażu. Jest to wygodne i praktyczne, ja też robiłam sobie makijaż w Warszawie w Magic Visage w Śródmieściu.

Gość KarciaKar
Jak makijaż permanentny w Warszawie to tylko w Magic Visage u Estery. No kurcze, jakie ta kobieta ma wyczucie, z jaką precyzją wykonuje swoją pracę. Czad. Jak nie chcecie dać się oszpecić to idźcie tylko do Estery. Pełna profeska :-)

Gość bosmankaa
podaj namiary na ten salon, skoro jesteś zadowolona to może i ja się wybiorę, chcę sobie zrobić permanentny brwi ale wiadomo, że na takie zabiegi to trzeba znaleźć naprawdę zaufane miejsce.

Gość gonia777
Robiłam makijaż permanentny w Magic Visage w Warszawie. Pani Estera jest cudowną kobietą, salon bardzo ładny i zadbany. Makijaż trwały. Polecam.