Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę kreski na powiekach

makijaż permanentny w warszawie

Polecane posty

Gość Nana888
Ja też byłam w Magoc Visage i jestem pod wrażeniem. Obsługa na medal, jeszcze z Panią Estera sobie porozmawiać można :D Efekty trwałe i ceny przystępne. Do tego praktycznie w centrum przyjmuje, dojazd dobry.

Gość kasiaka78
Dziewczyny! Całkowicie się zgadzam, pani Estera z Magic Visage jest doskonała! Odkąd trafiłam do jej salonu nie rozglądam się już za innymi. Jestem zadowolona i polecam.

Gość tutulek
ja robiłam sobie w Magic Visage makijaż permanentny brwi a teraz regularnie chodzę do niej na przedłużanei rzęs, uważam, że jest rewelacyjna.

Gość gość
ja z kolei polecam tylko i wyłącznie Jest Pięknie - salon na wilczej 32. Nikt nie wyjdzie z tego salonu z kiepskimi brwiami. Wiem co mówię bo nie tylko ja miałam robione brwi przez Panią Dominikę, ale też moje znajome :) Mega podejście do klientki, salon jest taki przytulny ale profesjonalny. No a efekty można podziwiać np. na fejsie https://www.facebook.com/makeup.makijaz.permanentny.warszawa/

Gość ciulupka
ja też już nie jednen dziewczynie poelciłam mój salon w którym robiłam makijaż permanentny brwi a mianowicie Magic Visage na Mokotowskiej w Warszwie, Estera ma super rękę do tej pracy, wszystkie jesteśmy bardzo zadowolone.

Gość gość
Osobiście polecam BodyBar na Mokotowie bodybar.com.pl . Zna się dziewczyna na tym co robi.

Gość ciulupka
to ważne żeby makijaz permanentny robić w miejscu, które jest sprawdzone dlatego ja z polecenia poszłam do Estery z Magic Visage w Śródmieściu.

Gość gośćGloria
No to w ogóle nie podlega żadnej wątpliwości :) Pewnie sobie oglądałaś wyniki pracy pani Estery na koleżance i wtedy się zdecydowałaś. Tak podejmowany wybór salonu jest najbezpieczniejszy i najpewniejszy, już polecać nie trzeba bo widzisz efekt i wiesz czy to jest to czego chcesz u siebie.

Gość mikaskaa
Magic visage to chyba teraz najbardziej oblegany salon w Warszawie. Sama długo czekałąm na termin ale przyjaciółka mnie wkręciłą szybciej do dziewczyn i tak się udało szybko zrobić makijaż permanentny brwi.

Gość girrka
to prawda warto polecić magic Visage bo miejsce jest naprawde wyjątkowe, a dziewczyny pełne profesjonalizmu.

Gość gośćTamtaTa
A gdzie to jest? Aktualnie szukam dobrego salonu na regularne robienie rzęs. Teraz nie jestem za bardzo zadowolona i szukam profesjonalnego salonu.

Gość gość
Ja jakiś czas temu robiłam makijaż permanentny tutaj: http://www.biotekpolska.pl/. Po drugiej poprawce makijaż brwi prezentował się naprawdę fajnie.

Gość tulimka
ja na makijaż permanentny brwi poszłam do sprawdzonego miejsca, makijaż robiłam salonie magic visage na ulicy mokotowskiej 52 w warszawie, trafiła do Estery któa rewlacyjnie ukształtowałą na nowo moje brwi i jestem teraz dumną posiadaczką pięknych brewek.

Gość serketka
to prawda jeśli chodzi o Magic Visage to dziewczyny naprawdę bardzo profesjonalnie podchodzą do klientki, ja zawsze wychodzę od nich zadowolona, bo regularnie przedłużam u nich rzęsy ale robiłam też w salonie makijaż permanentny brwi,

Gość gośćInga
Opowiedz coś właśnie o permanentnym, ja robiłam kilka lat temu, co prawda nie tam, ale mnie nieziemsko bolało, chciałabym sobie zrobić ponownie bo już zblakł, ale ta wizja mnie przeraża.

Gość serketka
ja robiłam sobie makijaż permanentny w salonie magic visage i jestem bardzo zadowolona z efektu a do tego jeszcze podczas samego zabiegu nie odczuwałam żadnego dyskomfortu, nic mnie nie bolało i gdybym miała wybór to na pewno zrobiłabym go raz jeszcze.

Gość gooska

Zrobiłam sobie brwi w Magic Visage u pani Estery i jestem bardzo zadowolona. Ładny efekt, bardzo naturalny, a twarz wygląda o wiele lepiej.

Gość rakija

A gdzie znajduej się salon Magic Visage, szukam sprawdzonego miejsca w Warszawie, najelpiej w centrum bo tam mieszkam i nie chcę za daleko jeździć, jestem wygodna i do tego cenie sobie profesjonalizm.