Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takie sobie przemyslenia

Uroda i wygląd nie są najważniejsza - to co jest ?

Polecane posty

wygląd tez się liczy, ale ważna tez jest pewność siebie! usmiech, poczucie humoru, kultura osobista :), sam wygląd nie wystarczy do stworzenia związku, kazdy kto chce takowy stworzyć, musi byc dojrzały, niestety tych dojrzałych mało jest, i nie mówie tu o wieku :)

"brzydki? jakby miał ciekawą osobowość, jednak nie kryję, że wolę ładnych chłopców " Się chłopaki pójdą pochlastać za chwilę:) Hubba: Mówiłem o paleniu:)

Gość ??sonia__
Nieeee! Nie mogę mieć brzydkiego chłopaka. Ilekroć spojrzę na niego, widzę MEGA przystojniachę :p :] "jaki ojciec taki syn" ...moi synowie będą ładniuteńcy jak ich tatuś :) ..!

Gość są kolesie co po prostu
odpychają fizycznie dziewczyny i nie da rady się w takich zakochać, po prostu Oto przykład takiego niepociągającego z wyglądu typa: http://photos.nasza-klasa.pl/1194118/44/other /std/60faa90adb.jpeg Może nie jakoś mega brzydki, ale bardzo aseksualny!! NIGDY nie poszłabym z takim do łóżka, bo to byłoby ochydne!!

Ja od tygodnia chodzę uhahany, jakbym się spalił, albo co gorsza zakochał:D:D:D Idę do sklepu:)

Gość Hubba Bubba
faktycznie to niebezpieczne :D kup mi coś dobrego! :)

Miałam kiedyś chłopaka, obiektywnie ocaniając nie był zbyt urodziwy. Ale potrafił zbajerować. gadkę miał niesamowitą. Niestety, wyszło później, że wygląd i charakter parszywy. Ale załapał mnie, tak jak inne dziewczyny. Potrafił rozmawiać. Bajerować.

"kobiety chcą przystojnych", "kobiety, to materialistki" itd... Przecież to oczywiste, że żadna kobieta nie zwiąże się z bezrobotnym, zapuszczonym gamoniem, który potrafi tylko siedzieć na dupie i narzekać, że do niczego się nie nadaje.... Wygląd jest cholernie ważny, bo kto chciałby się budzić rano obok osoby, której widok wywołuje mdłości....A pieniądze są NIEZBĘDNE do życia...Miłością się nie najesz, a ładnym uśmiechem, czy osobowością rachunków nie zapłacisz.... Im szybciej to panowie zrozumiecie, tym szybciej znajdziecie fajną dziewczynę....

Gość Hubba Bubba
jak było we w sklepie? Pety zakupione? :P Co do tematu to wiadomo, że kobieta podświadomie będzie szukała faceta, który zapewni jej i dzieciom bezpieczeństwo. Chyba to nie jest owy materializm typu kafe?

Jakie pety...? Pomidory:) Jestem namiętnym wpierdalaczem tych, jakże szlachetnych warzyw:D

Gość Hubba Bubba
I prawidłowo - mają dużo potasu :) Ja najbardziej lubię malinówki i nawet na śniadanko je miałam :P

Gość Hubba Bubba
żołądek nie marudzi? :P po takich ilościach to różnie może być :D

Gość Hubba Bubba
o matko :D lubisz Azjatki? :D

Gość Hubba Bubba
szałowa bo pozytywna! :D

Azjatki są śliczne:) Najładniejsze oczywiście Japonki:) Tamta jest Koreannką

Gość anya rjybyk
chujowy jest ten swiat, nie ma co. wszystko na ryju i dupie sie opiera. pewnie zaraz przez to zdanie zostane wlozona do worka z napisem "pasztety" ale jebie mnie to:) wazne zeby byc zadbanym, miec ladny kolor wlosow, fryzure ktora pasuje do ryja a reszte nalezy "jebac" :) sa wazniejsze rzeczy niz "ryj" czy "sraka". wiem ze wspolczesny swiat opiera sie jedynie na dymaniu, kurwach, ladnym ryju, karierze i pieniadzach. dla mnie sa inne wartosci(o ile tamto powyzsze mozna nazwac "wartosciami" bo raczej kurewskimi wybrykami dla polmozgow) ktore sa wyznacznikiem szczescia.. rodzina, doznania metafizyczne, potrzeba piekna(ale nie ogladania ryja jakiegos sylikonu lecz natury, przyrody, zwierzat), przyjaznie, potrzeba bycia kochanym, potrzeba bycia swiatelkiem w tunelu dla potrzebujacych i nawet glupi sen czy jedzenie dla mnie wiecej znacza niz wasze wyznaczniki wartosci czlowieka. ja nigdy na czyjs wyglad nie patrze. mam stos kolezanek roznorakich..grubych, zaniedbanych czy piknych i zadbanych, szczuplych. wszystkie traktuje jednakowo i nie dziele. nie dziele ludzi. wazne aby osoba z ktora sie przyjaznie miala podobne spojrzenie na swiat co ja. i ku mojemu zdziwieniu sa jeszcze osoby ktore pierdola ladny ryj i ubolewania nad tym ze nie maja war z litrem restylanu czy botoxu ale wola w to miejsce szalone podroze, obcowanie z natura i zwierzetami, wypad na piwo itp. kazdy kto dzieli ludzi wg wygladu powinien zdechnac

Gość anya rjybyk
http://photos.nasza-klasa.pl/1194118/44/other /std/60faa90adb.jpeg normalny facet. nie wiem co za kurwa to wkleila ale zal mi ciebie szmato. takie osoby w oczy nie powiedza co im nie pasuje bo boja sie ze dostana w ryło. ktos ci powinien raz dosunac w mazak i urzadzic zdrowe przemeblowanie twojego jebanego ryja skurwiala kiło. czasem mysle ze zwierzeta sa lepsze niz ludzie. bo zwierze kocha za to co w sercu, za charakter a czy ktos ma krzywy ryj czy 100kg nadwagi nie ma dla niego znaczenia. i nie jestem potworem ani grubasem ku waszemu rozczarowaniu ale nienawidze wysmiewania innych, nienawidze dzielenia ludzi przez wyglad. i potem sie dziwia ze sa osoby na tym swiecie ktore wola ocalic zdychajacego psa czy kota niz dziwke ktora choruje na hiv przez dymansko i prosi o pomoc.

Gość Hubba Bubba
"przemeblowanie" :D

Gość Hubba Bubba
Anya masz rację ;)

Gość ytytytyt
anya rjybyk - przecież kazda dzieli ludzi przez wygląd. brzydkie ryje i spaślaki i tak mają się dobrze, gorzej z kurduplami