Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lit

Spóźniający się ogres, testy negatywne

Polecane posty

Gość Lit

Witam Od 4 wrzesnia nie dostalam okresu , robilam dwa testy i wyszly negatywnie. Byłam w środę u lekarza stwierdzil ze nie jestem w ciazy po badaniu palpacyjnym. Przepisał mi Orgametril i pimafucort bo mialam swiad. Orgametril stosowalam przez 5 dni dwie tabletki dziennie. W tym czasie mialam skutki uboczne w postaci sennosci i rozdraznienia. Po odstaiweniu Orgametrilu ponownie zrobilam testy i wyszly negatywnie. Lekarz stwierdzil, ze dzisiaj powinnam dostac okresu. Śluz wczoraj i dzisiaj mam ciagnacy sie, ktory wydostaje sie na zewnatrz. dzisiaj jest go mniej. Co jesli nie dostane okresu? Co sie dzieje czy jest prawdopodobienstwo ze jestem jednak w ciazy?

Gość Lit
Wczesniej przed braniem Orgametrilu bolaly mnie sutki przez kilka dni ale bol ustapil.

Gość jedna taka ka
zrob bete, ale jak na moj gust to w ciazy nie jestes.

Gość lit
No wlasnie lekarz nie zaproponowal wykonania takiego testu. Normalne testy ciazowe robilam chyba z 5 razy :D

Gość oł noł
no to idź na tą betę, nie wiem na co liczysz?

Gość n1n2n3n4n5
skoro testy negatywne, a lekarz stwierdził, że brak oznak ciąży, to w ciąży nie jesteś. sprawdz hormony

Gość lit
nadal nie mam okresu po Orgametrilu, dzisiaj ide do lekarza i zobacze co zaradzi..

Gość lit
Lekarz ponownie wykluczyl ciaze ale dal mi tabletki z wybita nazwa PG. Odcial 6 tabletek le pozniej nie zauwazylam ze z tylu nie ma ich nazwy. Powiedzial ze ma zadzialas estrogen i progesteron i zobaczymy. Nie przekierowal mnie na badania hormonlne..