Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nudaaaaaaaa

i co teraz!?!?!?

Polecane posty

Gość nudaaaaaaaa

zawsze wybierałam przystojnych pewnych siebie facetów,typow"skurwysynka" i zawsze po pewnym czasie albo mnie wkurzali i oszukiwali wiec konczyłam znajomosc albo zdradzali. zawsze byli przystojni,pachnacy,wydepilowani tam gdzie trzeba,zadbani. teraz stwierdziałm ze przestaje patrzec na wyglad i patrze tylko na charakter.... i co spotkałam sie z kolesiem lat 30.od poczatku czułam że jest przepocony,zęby zaniedbane,do tego jak zrobiło sie zimno to poszedł po bluze i załozył stara pomieta jeansówkę nie goli sie ani pod pachami ani jak w zartach usłyszłam w miejscach intymnych. i co z tego ze swietnie sie rozmawiało jak on jest strasznie zaniedbany. nie wiem czy chciałabym sie do niego przytulic bo brzydko pachniał ,nie wyobrażam sobie tego ale z drugiej strony nie chce go zranic,nie wiem co mam robic

Gość Eleeene
hahahahahha.Moze wybierz takiego po srodku.Z deszczu pod rynne , nikomu dobrze nie wyszlo. A na powaznie , daj mu godziny przyjec gabinetu dentystycznego, zabierz do sklepu z mydlem, szczotka i dezodorantem .

Gość nudaaaaaaaa
też o tym myslałam do tego jest troszkę za bardzo spasiony,lubie dużych facetów ale jeżeli ta wielkość jest wynikiem bardziej siłowni, ok mydło,czy dezodorant ok,mozna dać w prazencie, ale z zębami będzie problem bo to nie chodzi o zwykłe dziury tylko on ma takie przerwy miedzy zebami ze wyglada jakby kilku nie miał,a wątpię zeby udalomi się go namówić na aparat korygujący.

Gość Eleeene
mysle, ze z tej maki chleba nie bedzie:-) Wybierz takiego troche fajnego, troche przystojnego , zeby tylko ciut krzywe(bez koniecznosci ortodonty) i choc troche niech zna mydlo i szczotke do butow. Powinno byc wtedy ok.

Gość nudaaaaaaaa
do tego kopci faje jak szalony,ok rozumiem,palisz,ok ale twoim bratem blizniakiem jest guma orbit.

Gość Eleeene
jak kopci -tym bardziej daj spokoj sobie:-) Drogi nalog, smierdzacy i moze raka pluc miec . Bedziesz wdowa wczesnie.Daj sobie spokoj z nim.

Gość nudaaaaaaaa
ehhh dlaczego to zycie jest takie trudne.....

Gość Eleeene
e tam trudne.Madrze wybierz chlopaka i nie bediesz miala takich dylematow. Choroba , brak pracy to jest problem.Na wybor chlopaka masz wplyw. Wiec do dziela.

Gość nudaaaaaaaa
uprzejmie informuje że mam już 26 lat i nie trafiłam jak do tej pory na odpowiedniego, co z tego ze był i 3 letni zwiazek i dwa po roku i pełno randek,,,..

Gość irminka2
ehh... kiedys mnie satali z takim grubaskiem, który palil jak smok. Nie był brudasem,pzreciwnie,ale sie rozstalismy, bo to nie było to. Uwazam,ze po co sie meczyc, jak i tak od poczatku masz awersje. Sa ludzie,którzy przestzregaja mniej lub bardziej higieny,ale dlazcego akurat masz sie meczyc,jeśli Tobie to nie odpowiada. Znajdz inny pretekst i zrzezygnuj z tego faceta, bo nic z tego nie bedzie

Gość irminka2
Jeszcze trafisz. Ja trafiłam dopiero majac 28lat i jest ok :) Facet nie musi byc mega przystojny, wazne aby miał to cos :) ale nie moze tez byc zaniedbany i brudasem tez nie moze byc. Kobiety dbaja o siebie i lubia tez zadbanych Mezczyzn

Gość nudaaaaaaaa
ehhh...