Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to zobaczcie jakie sa teraz

podpowiedzcie mi proszę, bo nie wiem co kupić...spanie dzieci w 1pokoju

Polecane posty

Ona sie budzi od urodzenia i to z niewiadomych powodow,poprostu siada i poplakuje,trzeba ja uspokajac..teraz sie wyprowadzamy i sprobuje ja polozyc ze starsza corka na pietrowce,zobaczymy napewno bedzie ciezko kilka dni,bo za smikiem wyla przeszlo 2 tyg :(

Nie czytałam wszystkiego,a le,,wiosenna,,zgodzę się z Toba,że tak małe dzieci nie potrzebują osobnych pokoi. Ja i moi bracia mieliśmy całe piętro dla siebie a i tak spaliśmy, bawiliśmy i spędzaliśmy czas w jednym.Mama tylko miała sprzątanie w trzech a niepotrzebnie. My teraz urządzamy dom i mimo kilku sypialni na piętrze przeznaczymy jeden duży pokój dla dzieci a jak będą nastolatkami jakoś się podzielą, także nie rozumiem takiego problemu przy małych dzieciach,że mało miejsca-one jakoś sobie poradzą,a to łóżko piętrowe jest super pomysłem..znam rodzinę z 4rką dzieci mieszkającą w bloku,rodzice -sypialnia,duży salon a dzieciaki 2 łóżka piętrowe w małym pokoju +garderoba z rodzicami i są bardzo zadowoleni..

Gość Mamamamamama
Polecam serdecznie łóżka piętrowe dla dwójki dzieci mieszkającej razem w jednym pokoju. My dla naszych pociech wybraliśmy łóżko ze strony www.lozkapietrowe.com

u mnie super test zdalo turystyczne, ale takie naprawde dobre i dobrze wyposarzone. Czesto podrozujemy wiec zabieralismy je ze soba... syn spal w nim do 3 roku zycia, i jeszcze mam je na balkonie bo zal jakos sie z tym lozeczkiem rozstac....to bylo mniej wiecej takie http://allegro.pl/arti-lozeczko-kojec-l6-pelne-wyposazenie-5xgratis-i2824697198.html