Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bardzo ostrożny facet

życie w pojedynkę jest bardzo złe

Polecane posty

tak nie można myśleć. Zawsze może się coś zmienić. To,że do tej pory nic takiego nie nastąpiło,nie oznacza ,że tak już zostanie.

Gość xfgnhfg
single mają brudne plecy

Gość a miec nadzieje cos zmienia
dobre sobie , autorze znajdz sobie hobby , wypelniacze czasu zeby jak najmniej miec wolnego czasu na rozmyslanie z wiekiem sie przyzwyczaisz

hobby zajmie cię na chwilę i nie zastąpi na pewno drugiej osoby, dziś mnie tak jakoś napadło ponure samopoczucie, a do tego nie mam się do kogo odezwać bo sam w domu jestem, choć dziś na noc do pracy, jutro wstanę i dzień jak co dzień, w weekendy praca a wolne dni w tygodniu i tak w kółko

Gość Zuzanna Ameelli
Autorze - czy to ma byc topik dla narzekajacych?

teraz niezbyt gdyż od 2 mcy nie mieszka w swoich rodzinnych stronach, atu gdzie jestem nie mam zbyt wielu znajomych prócz kilku z pracy ale i tak większość moich starych znajomych ma już rodziny i obowiązki więc sama widzisz, jak mój tata był w moim wieku to ja już na świecie byłem a mam już 31 lat

Gość Zuzanna Ameelli
A co zrobisz z osobami, ktore zaczna obrazac innych? Tez je obrazisz? Pytam bo szukam pomyslu jak sobie z takimi radzic tu na kafe.

Życie w pojedynkę zapewnia święty spokój na co dzień i zabawę, gdy ma się ochotę. Po co komu coś więcej? :P

Motoangelo to zależy czego czlowiek oczekuje od życia, bo jeśli tylko zabawy i samych przyjemności,to życie w pojedynkę jest super.

Gość Zuzanna Ameelli
Facet - wprowadz mnie w temat. Jestes daleko bo masz tam prace? nie masz szans na inne zatrudnienie? Ile masz lat?

nie o pracę mi chodziło, wiesz wcześniej dziewczyny interesowały się mną do puki nie okazywało się że niezbyt finansowo mi się wiodło, no i tak trwało to dość długo a teraz już czas przeminął bo mam 31 lat i choć obecnie jestem w stanie zapewnić sobie sam byt no to pozostała mi w spadku samotność i taki tego finał

Gość to zostaja ci tylko portale
o ile nie jestes desperatem

Gość Zuzanna Ameelli
To bylo 6 lat temu. Troche dawno aby moglo byc nadal punktem odniesienia. Na dzien dzisiejszy masz 31 lat, jakas prace , ktora najwyrazniej Cie nie wciaga skoro narzekasz na samotnosc , brak zycia towarzyskiego i wirtualny swiat w zastepstwie. Ergo - szukasz kobiety na stale. Popraw mnie jesli sie myle: Dopiszesz cos wiecej?

a Ty też jesteś w podobnej sytuacji, eh sporo dziewczyn chyba tu takich jest, z resztą nawet pisałem na takim topiku, no trochę się wyżalić ale jakoś tam udało stworzyć się pewien przyjacielski klimat i trwało to sporo ale świetność tematu skończyła się, co do starszych osób to czas nie stoi i będziemy w takiej sytuacji jak oni jeśli tak wszystko będzie wyglądało, he ale wiesz w życiu na co dzień wcale nie jestem marudą, w sumie trochę w necie ponarzekam tylko, aż ciężko pewnie uwierzyć Ci jak to piszesz, nawet Ci co mnie długo znają nie wiedzą jak się nieraz fatalnie czuję

Gość Zuzanna Ameelli
To bylo do mnie czy do Zosi?